Gi en gave
Lune fra Albania ble reddet fra menneskehandel, og kan skrive under på at forbønn hjelper. Illustrasjonsfoto.
Lune fra Albania ble reddet fra menneskehandel, og kan skrive under på at forbønn hjelper. Illustrasjonsfoto. Gisela cGiardino (flickr.com)

"Jeg ble reddet ut av menneskehandel"

Lule ble offer for det mange albanske kvinner frykter høyt, nemlig sexslaveri. Forbønn ble det som til slutt reddet henne ut av dette marerittet.

Den 39-årige radiolytteren forteller her sin historie:

"Jeg er skilt, og har en datter på 18 år. Jeg bor med foreldrene mine. Faren min er alkoholiker, og livet har ikke vært enkelt for meg. Men jeg takker Gud for at jeg har blitt kjent med Ham, gjennom min mor og kirken der jeg bor.

For mange år siden ble jeg reddet ut av menneskehandel, takket være forbønn. En mann lovet meg et bedre liv. I virkeligheten ville han selge meg bort for å være sexslave. Jeg ble bortført, og ingen i familien min visste hvor jeg var. Det var Gud som reddet meg ut av denne ondskapen.

Nå er jeg del av Guds familie. Jeg vet godt at det å be for andre er det største man kan gjøre. Radioprogrammet Håpets kvinner har hjulpet meg gjennom vanskelige tak i livet. Takk for alle programmene dere produserer!"

Menneskehandel og vold i hjemmet er utfordringer kvinner i Albania lever med. Albania er blant landene i Europa som omsetter flest kvinner til denne grusomme og ulovlige industrien som ødelegger jenter og kvinners liv.

Norea vil gjennom Prosjekt Hanna fortelle dem at de er verdifulle i Guds øyne. Det gjør vi gjennom radioprogrammet Håpets kvinner, og bønnearbeid. Hannas bønnekalender blir delt ut hver måned, og sendes også på radio her. Å be for andre er det største man kan gjøre for noen, slik Lule sier. Hver måned legger kvinner verden over fram utfordringer for Gud, som menneskehandel, fattigdom, utdanning osv. Ønsker du å bli del av dette bønnenettverket, og få tilsendt Hannas bønnekalender i posten? Kontakt Norea på post@norea.no. I februar er det kvinner som deler, eller har delt samme skjebne som Lule som er i fokus.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding