Gi en gave
Sølvvennene i Kongsberg. Formann Øivind står til venstre bak, Hans stående som nr. 2 bak ham
Sølvvennene i Kongsberg. Formann Øivind står til venstre bak, Hans stående som nr. 2 bak ham

Sølvvenner i sølvbyen

Kongsberg er den gamle hovedstaden for sølvgruver i Norge, med kongelig mynt og en prektig "katedral" på en høyde ved Lågen. En kald januardag fikk jeg være gjest i Kongsberg Misjonssamband, blant 15 sølvkronte venner. Det ble en stor opplevelse, fordi de var så levende interessert i musikk, klassiske sanger og salmer, og fordi de hadde så mange varmhjertede vitnesbyrd om Jesus. De var godt orientert om Norea fra før, noen til og med faste givere. Men de tok villig imot ny informasjon, ikke minst om misjon gjennom nye medier.

Øivind Andersen er formann og pensjonert sosialarbeider og diakon. Han inviterte meg, og vi fikk ha møtet hjemme hos Berit og Hans Eriksen. Hans hadde hatt en stor jobb med snømåking, og det var vakkert og trivelig i den klare vinterkvelden.

Det kom inn 5.320 kroner i kollekt til misjonen. De har møter som regel en gang i måneden. I fjor ga de 38.000 kroner til misjonsarbeidet. Heia Kongsberg!

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding