Gi en gave
Fra fellesmøtet i Fagerholt misjonshus
Fra fellesmøtet i Fagerholt misjonshus

Fellesmøter i Eidsvoll

Nest siste uka i januar har det vært fellesmøter i Eidsvoll kommune. Søndag formiddag var arrangementet lagt til Fagerholt misjonshus på Styri. Jeg hadde gleden av å kunne tale til en fullsatt sal. Møteleder var Karin Kristine Holt, og hun sang duett med Marianne fra Kløfta. Formiddagssamlingene på Fagerholt pleier å ha preg av bibelundervisning, og jeg forklarte søndagens tekst. Under kaffen til slutt var det samtale om teksten.

Da ordet ble gitt fritt, inviterte sokneprest i Råholt, Marta Botne, til avslutningssamlingen under møteuka, kveldsgudstjeneste i Eidsvoll kirke.

Svein Holst Larsen fortalte inspirerende om alfakursene, som har vært en viktig sak for å få med nye også i Eidsvoll. 200.000 personer har vært med på alfakurs i Norge, og tar vi med hele verden, snakker vi om mange millioner.

Stein Amundsen er en drivkraft bak en ny menighet i Minnesund som kaller seg Milleniumkirken. 100 mennesker er blitt frelst i dette ungdommelige miljøet, og bare i januar er medlemstallet i Milleniumkirken blitt fordoblet, fra 20 til 40 faste medlemmer, kunne Stein fortelle.

Jeg fortalte om Norea, og 7 personer meldte seg for å få tilsendt regelmessig informasjon.

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding