Gi en gave
Joni og Asbjørn. Beklager at fotografen ikke holdt kamera i ro.
Joni og Asbjørn. Beklager at fotografen ikke holdt kamera i ro.

Joni er stadig på hjul

Hun ble lammet fra halsen og ned som 16-åring, Joni Eareckson Tada. Men Gud ga henne en enestående tjeneste likevel, som sanger, taler, forfatter, radioforkynner og inspirator. Bøkene hennes har solgt i millionopplag. Andaktsboken Diamanter i støvet var jeg med på å utgi på Lunde Forlag tidlig på 90-tallet. Nå har hun skrevet en andaktsbok Beside Bethesda, som har undertittelen 31 days towards deeper healing. I rullestolen signerte hun (med munnen) et ferskt eksemplar til meg og mange andre under den internasjonale kristne mediekonferansen i Nashville 25. febr.

Hovedtemaet i dag har vært digitale medier. Når Facebook nå har 1,3 milliarder brukere, er det interessant å få høre på Katie Harbath, som er "global lead for politics and government engagement at Facebook".

Forfatteren Eric Metaxas har skrevet bok om Bonhoeffer - Pastor, Martyr, Prophet, Spy. Den ble kåret til årets bok 2010 av Evangelical Christian Publishers Association.

En fremtredende medieanalytiker på kristen grunn er Ed Stetzer.

En fabelaktig bruker og tenker omkring sosiale medier er Guy Kawasaki, som har jobbet både for Motorola, Google og Apple, men nå ofrer seg for kristent mediearbeid.

Og så har vi britiske Lord Robert Edmiston, som sitter i Overhuset og er forretningsmann. Hele overskuddet bruker han på organisasjonen Christian Vision, et stort og omfattende misjons- og hjelpearbeid. Han brenner for evangelisering på mange språk gjennom folks smarttelefoner.

Ellers er jeg opptatt av hva de kaller Online Video Platforms, Content Delivery Networks, og Mobile, Web & ConnectedTV App Development.

Fremtiden er spennende!

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding