Gi en gave
Norea støtter radioprogrammet Håpets kvinner, og trykking og distribusjon av Hannas bønnekalender i Øst-Afrika, Sentral-Asia, Albania og Kambodsja. Norea ønsker gjennom radio og bønn å fortelle kvinner at de har egenverdi og er elsket av Gud. På kvinnedagen 8.mars får Norea fortelle om dette viktige arbeidet på radiogudstjenesten til NRK P1 kl. 11.
Norea støtter radioprogrammet Håpets kvinner, og trykking og distribusjon av Hannas bønnekalender i Øst-Afrika, Sentral-Asia, Albania og Kambodsja. Norea ønsker gjennom radio og bønn å fortelle kvinner at de har egenverdi og er elsket av Gud. På kvinnedagen 8.mars får Norea fortelle om dette viktige arbeidet på radiogudstjenesten til NRK P1 kl. 11. Norea

Norea på NRKs radiogudstjeneste søndag 8. mars

På årets kvinnedag har Norea fått en unik mulighet. Vi deltar på NRKs direktesendte radiogudstjeneste kl. 11, fra Misjonssalen i Oslo. Elisabeth Lillebø Sæth, som koordinerer Noreas kvinnearbeid Prosjekt Hanna, snakker rett inn i tusener av norske hjem.

– I vår kultur har vi blitt fortalt at ikke vi er verdt noe, forteller en kvinne fra Albania. Hun er ikke alene om å oppleve dette, og på mange måter starter Noreas kvinnearbeid her. Mange kvinner blir aldri verdsatt, akseptert eller respektert. Hver tredje kvinne i verden er utsatt for vold i hjemmet. Småjenter blir giftet bort til eldre menn. Menneskehandel er en av de mest lukrative industriene i verden.

Gud elsker kvinner

Norea støtter radioprogrammet Håpets kvinner, og trykking og distribusjon av Hannas bønnekalender i Albania, Kambodsja, Sentral-Asia og Øst-Afrika. Gjennom radio og bønn ønsker Norea å fortelle kvinner at de er verdifulle i seg selv, og elsket av Gud. Nå har vi fått muligheten til å fortelle om dette viktige arbeidet til hundretusener av lyttere i Norge. Vi tror på en allmektig Gud som kan forandre kvinners situasjon, sier Lillebø Sæth.

Vær gjerne med og be for Noreas kvinnearbeid. Lytt gjerne også til gudstjenesten på NRK P1 kl. 11 søndag 8. mars. Er du i Oslo, så er du hjertelig velkommen til å delta på gudstjeneste og påfølgende seminar om Noreas kvinnearbeid.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding