Gi en gave
En sterk Gud
TWR

En sterk Gud

Om livet virker håpløst så er Gud en sterk Gud. Det har et ektepar fra Sentral-Asia, som begge lytter til kristne radiosendinger, fått erfare.

En programleder for Noreas samarbeidspartner besøkte paret, som han er i familie med. Han ga dem en CD med radioprogrammet som Noreas givere støtter.

-Jeg gjør som du sier

Ekteskapet var veldig anspent. Mannen ble sjalu på sin kone uten grunn. Han klagde mye, og krevde at hun skulle slutte i jobben sin. Kona jobbet som lærer på en skole.

Tårene rant da kona ringte en kvinne i familien for å be om hjelp og forbønn. Så bestemte kona seg for å lytte til CD-en hun hadde fått. Da mannen kom hjem, lurte han på hva hun lyttet til. Hun fortalte at hun lyttet til et kristent radioprogram. Så la hun til:Jeg har bestemt meg for å slutte i jobben min. Jeg gjør som du sier.

- Din Gud er en sterk Gud

Mannen ble stille et øyeblikk. Så vendte han seg mot sin kone, og ba om tilgivelse. Dette var noe han aldri hadde gjort før! Hun kunne ikke tro det som skjedde. Han rådet henne til å fortsette i jobben. De trengte to inntekter for å brødfø familien.

Så sa mannen: - Jeg vet at din Gud er en sterk Gud. Programmet hadde rørt ved hjertet hans også.

Vil du gi en SMS-gave til radiomisjon i Sentral-Asia? Send kodeord UT til 26026, og du gir 200 kr.

Kilde: TWR.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding