Gi en gave

Påskeevangeliet som animasjonsfilm

Superblink har laget en animasjonsfilm om Påskeevangeliet. Filmen kan du laste ned gratis, og gjerne bruke når du deler påskens budskap med barna.

Animasjonsfilmen er den fjerde i rekken av trosopplæringsfilmer laget for Superblink.

I den stille uka, eller påskeferien, får mange av oss bedre tid til å tenke på hva Jesu frelse betyr. Norea anbefaler å bruke filmen for å fortelle barn om Jesus, i hjemmet,  på søndagsskolen eller i en kirke/menighet. Vi vil gjerne at du da opplyser om at filmen er laget for superblink.no.

Superblink er en kristen medieklubb for barn fra 6 år og oppover. Klubben drives av Norea, Norsk Luthersk Misjonssamband og Indremisjonsforbundet.

Medlemmer av Superblink får åtte klubbaviser og overraskelser i posten hvert år. De får også tilgang til et trygt nettsted med variert innhold. Superblink ønsker at barn skal bli kjent med den kristne tro på en lærerik og morsom måte. Det koster 485 i året å være medlem.

Nå i påska vil Superblink være gratis og åpent for alle. Besøk gjerne superblink.no i denne høytiden!

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding