Gi en gave
Påskeliljer legges ned ved korset som takk for påskens budskap
Påskeliljer legges ned ved korset som takk for påskens budskap

Påskeliljer ved korset på Korsvoll

Korsvollfellesskapet i Oslo er et godt kristent tilbud for alle aldersgrupper. Jeg fikk være med på en "Takkefest for påsken" 9. april med et oppbyggelig og fint innhold. Det begynte med kveldsmat, der vi tok oss god tid til å pleie fellesskapet. Da jeg hadde talt om påskebudskapet, ble alle invitert til å legge ned en påskelilje ved korset, som en symbolsk takk for alt Jesus gjorde for oss i påsken.

Vi sang en rekke av de gode påskesangene. Det var Thor Arnfinn Kleven som ledet det hele, og Knut Nesse Stavset spilte til. Sanger var Ranveig Fridtstein Olsen. 

Korsvollfellesskapet er interessant, fordi det består av stort sett unge familiefolk når de samles hver søndag ettermiddag til både samtaleopplegg om bibelske temaer, opplegg for barna og nattverd. De har sin egen hjemmeside http://korsvollfellesskapet.no En artig sak er at de driver med frivillig leksehjelp for barn og unge i nabolaget. Slik får de kontakt. Det er Normisjon som driver arbeidet på Korsvoll.

Den eldre delen av forsamlingen har møter på torsdager, og det var et slikt møte jeg fikk være med på. Talere på torsdagene nå i år er Randi og Johan Haga, Hans Thore Løvaas, Preben Colstrup og Leif-Gordon Kvelland. De har også noen formiddagstreff på enkelte mandager.

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding