Gi en gave
Kvinner i Albania er takknemlige for det kristne radioprogrammet Håpets kvinner, som forteller at de er verdifulle i Guds øyne. Dette er et radioprogram som Noreas givere støtter.
Kvinner i Albania er takknemlige for det kristne radioprogrammet Håpets kvinner, som forteller at de er verdifulle i Guds øyne. Dette er et radioprogram som Noreas givere støtter. TWR

– Takk for radioprogrammene deres

Kvinner i Albania er takknemlige for et kristent radioprogram Noreas givere støtter. Programmet hjelper dem med livet her og nå, samtidig som det gir håp om et evig liv med Gud.

Selv om de bor i et fritt land, opplever albanske kvinner å bli undertrykt, både når det gjelder egenverd og tro. Norea vil fortelle kvinner i Albania at Jesus kan gi dem frihet. Det gjør vi gjennom vårt kvinnearbeid Prosjekt Hanna. Radioprogrammet "Håpets Kvinner" er en viktig del av arbeidet. Programmet tar opp både kulturelle utfordringer og gir bibelundervisning. Kvinner i ulike aldre benytter seg av alt fra internett til soldreven radio når de lytter. Og de forteller at de kommer nærmere Gud:                                                                    

– Jeg er gift og har en sønn. Jeg har flyttet til hovedstaden, og fikk høre om Jesus gjennom slektninger. Tanten min ga meg en soldreven radio, og jeg begynte å lytte til programmene deres. De er helt vidunderlige. Jeg har lært mye ved å lytte til "Håpets Kvinner"-programmet. Nå har jeg blitt bedre kjent med Gud. Tusen takk! Jeg har fått mye hjelp gjennom programmene, forteller en kvinne på 20 år.

– Jeg bor i Italia, og lytter til programmene deres på nett. Jeg har en sønn på to år. Livet er ikke lett, men jeg takker Gud for at jeg kan lytte til programmene dere sender. Jeg er så glad for at Gud alltid er med meg, for jeg har ikke mange venner her. Håpets kvinner er et fantastisk program, sier en Facebook-venn av Prosjekt Hanna i Albania.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding