Gi en gave
Fra miniseminaret på Nummestad bedehus 19. april
Fra miniseminaret på Nummestad bedehus 19. april

Miniseminar Nummestad i Hobøl

I Nummestad bedehus i Hobøl, Østfold, har de jobbet fram et verdidokument. Mottoet i år er Tro virksom i kjærlighet, og de legger vekt på verdier som Styrke i troen, Fellesskap og Misjonsfokus. Jeg fikk være med på et viktig arrangement nå i våres, et miniseminar. Vi kom sammen kl. 11 søndag formiddag, jeg talte over semestermottoet, så ble det servert middag, og deretter hadde jeg en forelesning med bibelutleggelse, før det hele ble avsluttet med kaffe. Lederen på Nummestad, et tradisjonsrikt bedehus helt fra 1887, er Leif Ivar Solberg. Det var Lisbeth Melvær som ledet det hele.

Bedehuset ligger blant flere gamle gårder, ikke langt fra tettstedet Ringvoll. De andre tettstedene i kommunen er Knapstad, Tomter og Elvestad. Talere så langt i år har vært Odd-Åge Ågedal, Heidi Nummestad, Svein Rune og Marie Myhre og Oddmund Køhn. I påsken hadde de frokost på bedehuset før de deltok på påskedagsgudstjenesten i Tomter kirke.

Nå ser de fram til Kristi himmelfartsstevne hos Truls og Lisbeth, og sommeravslutning som fellesarrangement med Knapstad misjonsforening, som kommer på besøk. Der skal Inge Herman Rydland delta.

For barna driver de barneklubb på Narvestad gård to ganger i måneden. De anbefaler også Hobøl Barnegospel på Tomter menighetssenter annen hver torsdag. Ungdomsarbeidet er knyttet til KRIK (Kristen idrettskontakt) i Hobøl. De møtes på fredagene i gymsalen på Knapstad ungdomsskole.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding