Gi en gave
TV-seer Marijan fra Midtøsten ble tvunget inn i prostitusjon av sin egen mann. Livet var mørkt, men hun fikk nytt håp, og et nytt liv gjennom kristne TV-programmer Noreas givere støtter. Bildet er til illustrasjon
TV-seer Marijan fra Midtøsten ble tvunget inn i prostitusjon av sin egen mann. Livet var mørkt, men hun fikk nytt håp, og et nytt liv gjennom kristne TV-programmer Noreas givere støtter. Bildet er til illustrasjon Adam Jones (flickr.com).

Fra mørke til lys

–Jeg heter Marijan, og er 33 år. Livet var mørkt fram til jeg, helt tilfeldig, så på et kristent program på TV.

Jeg ble gift som 13-åring, og hadde allerede to barn da jeg var 15. Mannen min var alkoholiker og avhengig av stoffer. For å betale for stoffene tvang han meg inn i prostitusjon. Jeg fikk HIV og ble deprimert. Tårene trillet i all ensomhet, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre.

Fred i liv og hjerte

En dag satte jeg med ned foran TV-en. Jeg byttet kanaler, og stoppet opp ved SAT-7. Programlederen sa at Jesus elsker meg og gir frelse.Gang på gang vendte jeg tilbake til denne kanalen. Jeg ga mitt liv til Jesus, og fikk fred i livet og hjertet. Samme år ble jeg skilt fra min mann. Jesus bodde i meg nå, og jeg ville ikke være prostituert lenger.

Etter hvert ble jeg introdusert for en husmenighet, hvor jeg begynte å gå jevnlig. Der møtte jeg en kristen mann. Han lærte meg å bli kjent med Jesus, og ble med tiden min ektemann. Nå har ti medlemmer i min familie kommet til tro. Vi samles foran TV-en, og ser på kristne programmer sammen.

Norea samarbeider med den kristne TV-stasjonen SAT-7 om å gjøre Guds kjærlighet kjent i Midtøsten. Over 14 millioner ser fast på programmene, som gir håp i et område ofte preget av håpløshet. Les mer om hvordan du kan engasjere deg her.

Kilder: SAT-7 og Norea Danmark.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding