Gi en gave
Magne Lunde leder misjonsmøte på Klippen Bedehus
Magne Lunde leder misjonsmøte på Klippen Bedehus

Klippen Bedehus i Nannestad

Langs Åsvegen, vest i Nannestad kommune, med utsikt ned på Gardermoen flyplass, ligger det koselige Klippen Bedehus. 19. mai hadde de misjonsmøte for NLM, og det var Magne Lunde som ledet. Magne gikk på Gimlekollen på 80-tallet og var også medarbeider i Norea Radio en tid. I en alvorlig bilulykke mistet han synet. Men han er lykkelig gift og har tre snart voksne barn, jobber i et datafirma i Oslo. Viktigst er at han har et åndelig syn, så han kan både lede og forkynne. Han er en av de mange jeg beundrer og takker Gud for.

Magne Lunde ledet møtet i stedet for lederen for Vestre Nannestad Misjonsforening, Johan Arnt Nordby, som var blitt syk. Vi var 11 personer til stede, og kollekten til NLM ble på 2620 kroner.

Klippen Normisjon og NLM har møtevirksomhet fire-fem ganger i måneden. Hyggetreffene ledes av Ruth Nordby, leder for Klippen Normisjon er Ruth Lyshaug, og bibeltimene har Anny Krogh ansvar for.

Jeg merket meg at Ragnar Johannessen, pensjonert prest som bor på Jessheim, har bibeltimer seks ganger i løpet av vårsemesteret. Han har for øvrig en gjennomgåelse av søndagens tekst på internettradioen Norea+. Innslaget på ca. 10 minutter sendes lørdager og søndager kl. 0900.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding