Gi en gave
Guds kjærlighet leger sår
TWR

Guds kjærlighet leger sår

Bitterheten la seg som et mørke over Davids liv da han ble lam. Midt i desperasjonen hadde han intet annet valg enn å slippe Gud til.

David pleide å arbeide på en gård i Kenya. Den skarve lønningen hans gikk for det meste til alkohol. David sjanglet seg hjemover, sterkt beruset, den natta bilen traff ham. Han våknet opp på sykehuset. Livet var blitt gitt ham i gave, fikk han vite. Men livet videre ville være annerledes: Han kunne ikke lenger gå.

Etter flere måneder med behandling var det en bitter mann som dro hjem. David forbannet Gud for ulykken. Han utsatte familien for verbalt misbruk. Situasjonen ble umulig å takle for kona og barna hans, og de ble desperate. Gang på gang kom en pastor på besøk til til tross for at han også ble utskjelt av David.

Utfordret gjennom radio

En dag tok pastoren en radio med til David. Han skrudde opp volumet på radioen, og satte den rett foran David. Ut strømmet et program fra TWR, Noreas samarbeidspartner i Kenya. David ble utfordret av programlederen, som sa at Gud elsker alle mennesker, selv om de går gjennom dødsskyggens dal.

Neste dag lyttet David til kristne radiosendinger igjen, og dette ble en vane for ham. Til slutt tok han imot Jesus. I dag spiller han gitar i menigheten han går i, og bidrar så mye han kan. Tårene kommer til syne når David tenker på frelseren og radioprogrammene som har forandret livet hans.

Norea er engasjert i kristent radioarbeid i Kenya. Kristne radiosendinger bidrar til at flere blir kjent med Jesus for første gang. Du kan støtte arbeidet ved å be eller ved å gi en gave.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding