Gi en gave
Noreas webpastor Asbjørn Kvalbein får denne ukas ros fra Familie og Medier for sitt arbeid med å evangelisere i ulike medier.
Noreas webpastor Asbjørn Kvalbein får denne ukas ros fra Familie og Medier for sitt arbeid med å evangelisere i ulike medier. Norea

F&M roser webpastor Asbjørn Kvalbein

–Vi håper at hans arbeid kan være til inspirasjon for andre, uansett alder, som ønsker at evangeliet skal nå ut til nye mennesker i vår tid, sier Jarle Haugland i Familie og Medier.

Denne gangen gir Familie og Medier ukas ros til en som over mange år har bidratt til å utbre det kristne budskapet i ulike medier, nå som Webpastoren i Norea Mediemisjon. Asbjørn Kvalbein bruker mulighetene internett gir til å dele refleksjoner, bibeltekster og undervisning gjennom tekst på nettsiden, podcast, Facebook og Twitter.

Da Familie og Medier ble startet for 80 år siden var en av de viktigste drivkreftene for de kristne lederne å bruke radioen dette nye mediet til å spre det kristne budskapet. Det er i samme ånd Asbjørn Kvalbein nå tar i bruk vår tids medieverktøy for å holde historien om Jesus levende i vår tid, sier Jarle Haugland i Familie og Medier.

Vi er takknemlig for arbeidet han gjør og vil derfor gi ham ukas ros fra Familie og Medier. Vi håper hans arbeid kan være til inspirasjon for andre, uansett alder, som ønsker at evangeliet skal nå ut til mennesker i vår tid, avslutter Haugland.

Kilde: Familie og Medier.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding