Gi en gave
Oum fra Kambodsja var alvorlig syk, og ba til Gud om å bli helbredet etter at hun lyttet til et radioprogram Noreas givere støtter. Nå er hun på bedringens vei. Bildet er til illustrasjon.
Oum fra Kambodsja var alvorlig syk, og ba til Gud om å bli helbredet etter at hun lyttet til et radioprogram Noreas givere støtter. Nå er hun på bedringens vei. Bildet er til illustrasjon. Norea

Radiolytter ble helbredet

Oum fra Kambodsja var alvorlig syk, og ingen leger kunne hjelpe henne. Her forteller hun historien om hvordan hun ble helbredet, gjennom å lytte til et radioprogram Noreas givere støtter:

– Jeg heter Oum, og bor i en landsby i Kambodsja. Jeg tok imot Jesus for rundt fire år siden. Livet før jeg ble en kristen, var veldig vanskelig. Jeg var alvorlig syk. Ingen leger kunne hjelpe meg. Naboen min er kristen og hun kom og fortalte meg om Jesus og oppmuntret meg til å lytte til kristen radio.

– En dag ba jeg til Gud om å bli helbredet. Etter dette skjedde det faktisk at jeg gradvis ble bedre. Gud hadde begynt å helbrede meg!

– Nå lytter jeg fast til radioprogrammet Håpets kvinner ved hjelp av en minnepenn jeg får tilsendt. Jeg deler også programmet med andre, for jeg har et stort ønske om at andre skal få bli kjent med Jesus. Når jeg lytter til programmene føler jeg at Jesus er nær meg og hjelper meg. Gjennom Håpets kvinner blir jeg oppmuntret og kjenner Guds kjærlighet i livet mitt. Jeg opplever virkelig at jeg kan be til ham om alle ting- også i de tidene i livet mitt der jeg har det vanskelig.

Norea vil gi håp til kvinner i Kambodsja gjennom radio, bønnegrupper og lyttersamlinger. Radioprogrammet Håpets kvinner har både et åndelig og et sosialt fokus, og sendes på khmer, landets offisielle språk. Lyttere får høre at de er verdifulle, og høyt elsket av Gud. Les mer her om hvordan du kan bli engasjert i arbeidet. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding