Gi en gave
Sanggruppa Fredliners på Fredheim, Hinna, Stavanger
Sanggruppa Fredliners på Fredheim, Hinna, Stavanger

Fredliners på Fredheim

Hinna Misjonslag i Stavanger holder til på det store, flotte Fredheim misjonshus. Der har de også en gnistrende sanggruppe som kaller seg Fredliners. 25-27 september er det bibel- og misjonshelg, og jeg er invitert til å tale. På første kvelden var det riktig mange til stede. Temaet mitt er: Våg å stå som Daniel. Kristne holdninger i en avkristningstid. Det er formannen, Tore Jåtun, som har invitert meg, og jeg bor hos Herborg og Tore på hjemplassen i Jåttåvågen, et område som har forandret seg enormt mye i løpet av en generasjon.

Hinna misjonslag har møte hver torsdag hele året, der både regionens forkynnere og frivillige taler. Det er også faste søndagssamlinger for hele familien, med bibeltimer og sangkvelder. Alle tar med mat til felles kaffebord. Formiddagstreffene er annen hver tirsdag. Aktivitetsklubben er i to grupper, for 3-7 år og 2-7 klasse. Strikkeklubben samles første onsdag i hver måned og er beregnet på unge kvinner. Misjonslaget består ellers av Hinna Kvinnelag, Vårgry, Nyskudd, Leirkrukkene, Misjonsgruppe og Mannsforening. 

Styret for misjonslaget utgjøres av Tore Jåtun, Terje Vold, Bjørg Synnøve Schmidt, Hilde Byrknes Rettedal og Ole Bjarne Rege.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding