Gi en gave
Noen av misjonsvennene som var samlet i Nordheimståga i Vinje
Noen av misjonsvennene som var samlet i Nordheimståga i Vinje

Misjonskveld i Nordheimståga

I Nordheimtunet, ved Haukeligrend, i Vinje kommune i Vest-Telemark, samles regelmessig et misjonslag for NLM. Annet frivillig kristent arbeid er det knapt der i bygda, og de setter pris på besøk utenfra. Jeg har et par møter nå, med bibeltimer og misjonsinformasjon, der jeg også forteller om Norea. Første kvelden var vi 18 stk samlet i den trivelige Nordheimståga, som er godt utstyrt med powerpoint-fremviser og datamaskiner. Her er aldersboliger og sykehjem, så et par rullestoler med interesserte venner var også med oss. Bedehuset i bygda er under oppussing.

Det ligger også en barne- og ungdomsskole i bygda. Der samles det mange til skolelag, særlig når de får besøk av et team fra Kvitsund Gymnas, som ligger et par timers kjøring unna.

Det var Ingjerd Edland som inviterte meg, tidligere Japan-misjonær. Hun er nå i opptrening etter operasjon i Skien. Men jeg får bo i gjesteleiligheten til Asbjørg Edland, og møteleder var Åsne Edland, som også har spilt en viktig rolle i kristenlivet i Vest-Telemark. Vi er ca. 500 meter over havet, men rundt omkring er det hei og fjell, ja, i nord den mektige Hardangervidda. Flott å møte gode, tenksomme og trofaste misjonsvenner også i Vinje.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding