Gi en gave
Ved å kjøpe julegaver fra Norea bidrar du til å gi julens budskap videre til andre.
Ved å kjøpe julegaver fra Norea bidrar du til å gi julens budskap videre til andre.

Årets julegaver fra Norea

Ved å kjøpe julegaver fra Norea bidrar du til å gi julens budskap videre til andre. Vi har flere flotte julegaveforslag som passer for store og små.

Julegaven til barna: Tegnefilm-DVD'ene «Den lille gjetergutten» og «Skomaker Martin og julegaven» formidler julens virkelige budskap på en måte som barna forstår. Samlet pris for begge DVD’er er 198 kroner. Kontakt Norea på 38 14 50 20 for å bestille filmene.

Julegaven til de voksne:«Kvitekrist i møte med hedenskap» er et epos skrevet og innlest av predikant Odd Dubland. I eposet møter du blant andre trellen Tore og den unge dattera Viva. Handlingen er lagt til en dal på Vestlandet, omtrent 1000 år etter Kristus. CD’en koster 200 kroner.

Et annet julegavetips er en flott kunstkalender. Ved å kjøpe denne er du med å gi hjelp og håp til verdens lidende kvinner. Kalenderen koster 200 kroner, og alle inntekter fra salget av kalenderen går uavkortet til Noreas kvinnearbeid Prosjekt Hanna. Kalenderen er laget av kunstnerne Anita Aardalsbakke og Christine Gulbrandsen. Send din bestilling til post@mittgallerianita.com.

Ved å kjøpe dine julegaver fra Norea bidrar du til at mennesker verden over får høre evangeliet om Jesus, gjennom radio, TV eller internett. Ring oss i dag på 38 14 50 20 for å bestille dine julegaver.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding