Gi en gave
Musikken fra Klippen, Saltnes i Råde, synger med entusiasme lørdag kveld
Musikken fra Klippen, Saltnes i Råde, synger med entusiasme lørdag kveld

Bibelhelg i Kjærre og Skontorp

I Fredrikstad kommune, ut mot sjøen, tett til Råde og Rygge kommuner, ikke langt fra Saltnes, ligger Kjærre misjonshus og Skontorp bedehus. De har møtehelg, og jeg er invitert av Hans Ivar Edvardsen og Tormod Gaustad til å ha bibeltimer. Første møtet ble ledet av Kari Johansen, og Olav Ruud sang. Misjonssambandet og Normisjon driver sammen i Kjærre, et koselig og praktisk misjonshus, der de to første møtene er.

En god flokk var samlet, og det er tydelig at de var vant til å dele med hverandre åndelig innsikt. I åpningsandakten ble det fortalt om en gruppe unge som samles i stua i Kjærre, og det siste møtet hadde vært en stor oppmuntring.

På det andre møtet var Edgar Dahle koselig møteleder, og musikken fra Klippen, Saltnes i Råde, sang med stor entusiasme.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding