Gi en gave
Unndis Pederstad synger i Emaus bedehus, Enebakk
Unndis Pederstad synger i Emaus bedehus, Enebakk

Nyoppusset bedehus i Enebakk

Jeg har vært på bedehusmøter nesten hver kveld i det siste og kan ikke skrive fra alle. Men nå tar jeg med et bilde fra Emaus bedehus i Kirkebygda i Enebakk. I den vakre bygda øst for Oslo har bedehusbygningen tømmertradisjoner fra over 100 år tilbake. I våres ble det tatt i bruk igjen etter en oppussing til flere millioner. Salen er blitt lys og fin, med store vinduer, og med en trivelig barnehage i egen avdeling. De unge har sin stue på loftet.

Da jeg var på besøk, ledet Jon Einar Andresen, som er en kløpper i alt teknisk. Unndis Pederstad spilte og sang. Formann i Misjonssambandet i bygda er Leiv Kåre Aambø. 

En stor oppmuntring er ungdomsarbeidet, som aldri før har hatt så stor tilslutning. De samles annenhver fredag, og sist var over 70 unge til stede. Ungdomslederne er vunnet gjennom ungdomsvekkelser i Enebakk. Ellers har de både barnelag og yngres på bedehuset. Nå gleder de seg til julekonsert med et stort kor på besøk. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding