Gi en gave
Veien til Gud er åpnet, takket være Jesu kors.
Veien til Gud er åpnet, takket være Jesu kors. Foto: istockphoto

Da revnet forhenget

Da Jesus utåndet og oppgav livet, så skjedde det noe bemerkelsesverdig: Det solide forhenget i templet, flere centimeter tykt, revnet fra øverst til nederst (Matt 27.51).

Forhenget dekket inngangen til det aller helligste stedet i tempelet. Ditt inn var det bare øverstepresten som hadde adgang. I dette rommet gikk han inn alene, én gang om året, og aldri uten blod som han bærer fram for seg selv – til soning for folkets synder.

Grensesprengende død

Gjennom sin død åpnet Jesus veien like inntil det aller helligste - til Gud. Jesu død var grensesprengende og åpnet veien like inn til Guds trone. Nå har vi alle, i kraft av Jesu blod, fri adgang til himmelens og jordens skaper.

Påskens glade budskap har blitt tatt imot av millioner av mennesker i en rekke forskjellige land. Men fortsatt finnes det mange folkegrupper som aldri har fått anledning til å høre evangeliet. Spørsmålet som profeten Jesaja fikk av Herren for snart 3 000 år siden lyder fremdeles: «Hvem skal jeg sende, og hvem vil gå for oss?». La oss, når vi hører Guds stemme i vårt indre, svare som profeten Jesaja: «Jeg. Send meg!»

God påske!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding