Gi en gave
Produsent og programleder Ellen Sørlien er glad for at Møteplassen og hverdagsmenneskers liv med Jesus kan berøre lyttere.
Produsent og programleder Ellen Sørlien er glad for at Møteplassen og hverdagsmenneskers liv med Jesus kan berøre lyttere. Foto:Norea

Treffer strenger i lytternes hjerter

Å få fram et vitnesbyrd, et levd liv og mennesket bak historien. Det er både god radio og oppskriften bak det hjertevarme programmet Møteplassen, som Norea produserer sammen med lokalradioer i Norge.

Samtaleprogrammet Møteplassen har fått sin faste plass på Noreas radiosendinger, og berøer mange lyttere. Fokuset er på enkeltmenneskers møte med Jesus.

Det fantastiske i det ordinære

Programmet produseres i samarbeid med flere lokalradioer i Norge, slik at mennesker rundt forbi i Norge kan bli oppmuntret. Ellen Sørlien, produsent og programleder, har lenge spilt en nøkelrolle med å intervjue menneskene bak de inspirerende vitnesbyrdene, samt å sy sammen programmet med passende musikk. Denne oppgaven motiverer henne:

- Jeg føler jeg skummer fløten når jeg møter mennesker som lever et vanlig, ordinært liv. Likevel har de en fantastisk historie å fortelle og et fantastisk liv å si noe om: et liv sammen med Jesus, forteller Sørlien.

Berørt av tilbakemeldinger

De gode tilbakemeldingene som kommer på programmet, betyr mye:

- Jeg blir varm på innsiden når lyttere forteller at jeg traff noen strenger i deres hjerter. Da har jeg nådd fram med fortellingene til hverdagsmennesker. Det er godt å møte medmennesker, men det kan av og til være litt ensomt å redigere radioprogram i etterkant. Derfor blir jeg berørt når tilbakemeldingene først kommer, sier Sørlien.

Ta kontakt med Norea dersom du selv eller noen du kjenner vil dele sin historie om livet med Jesus i programmet Møteplassen.

Her kan du høre hele intervjuet med Ellen Sørlien om Møteplassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding