Gi en gave

Vi søker sommervikar!

Nå har du en glimrende mulighet til å prøve deg på radioproduksjon. Norea og Gimlekollen Radio søker sommervikar fra slutten av juni til midten av august, etter avtale.

Arbeidsoppgaver:

Være programleder i morgensendingen syv-te-ni og i ettermiddagssendingen Noreamagasinet – direktesendte programmer til flere byer og tettsteder i landet. (Turnusordning.)
Lage intervjuer, reportasjer, tema- og portrettprogrammer.
Programmere spillelister o.a.

Arbeidssted: Gimlekollen Mediesenter. Den som ansettes i sommervikariatet, inngår i en stab på totalt 15 ansatte. Lønn etter regulativ. Den som ansettes, må kunne identifisere seg med Norea Mediemisjons visjon. Det er ønskelig at sommervikaren har førerkort. 

Kontaktpersoner: Daglig leder/redaktør Kai-Steinar Vangen i Gimlekollen Radio (38 14 50 35) og medieleder Harald Endresen i Norea Mediemisjon (38 14 50 11).

Søknad med CV sendes til Vangen på ksv@gimra.no innen mandag 5. mai.

 
 
 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding