Gi en gave
Elisabeth Lillebø Sæth er glad for bursdagsgavene som blir gitt til verdens kvinner.
Elisabeth Lillebø Sæth er glad for bursdagsgavene som blir gitt til verdens kvinner. Foto: Norea

-Det blir bølger av godhet

Elisabeth Lillebø Sæth blir oppmuntret av at flere nå velger å gi sin bursdagsgave til verdens kvinner. En slik gave fører til positive ringvirkninger i land verden over.

De kunne ønsket seg smykker eller ferie, de norske kvinnene som heller vil gi håp gjennom bønn og radio. I det siste har flere gitt sin bursdagsgave til Noreas kvinnearbeid. Gaven går til radioprogram og bønnearbeid i syv prosjektland: Albania, Usbekistan, Turkmenistan, Kambodsja, Tanzania, Etiopia og Kenya.

Radioprogrammet som sendes heter Håpets kvinner. Det går også rett inn i ørene til lyttere på 60 språk verden over. Fokuset er på de aktuelle behovene kvinner har der de er. Gjennom programmet utfordres mekanismer som fører til at kvinner lider fysisk, psykisk og sosialt. Men viktigst av alt får kvinner høre at de er elsket og verdsatt, aller mest av Gud selv.

Selve bærebjelken i Noreas kvinnearbeid Prosjekt Hanna, er bønn. Det heter seg at når man ber, rører man ved den hånden som rører verden. En internasjonal bønnekalender som tar opp kvinners utfordringer, blir derfor sendt ut til bønnegrupper og forbedere i landene Norea er engasjert i, samt i 124 land verden over.

Gir kjærlighet videre

I følge Elisabeth Lillebø Sæth, koordinator for Prosjekt Hanna, stopper det ikke her:

- Praktisk omsorg skjer som en naturlig del av at folk hører på radioprogram eller er med i bønnegruppe. En dame i Kenya fortalte at hun har lyst til å være der for kvinner i fengsel der hun bor. Det er spennende å se at vi gir penger for å støtte et radioprogram og spre bønnekalenderen, og så blir det bare bølger av godhet i de landene vi er med i, forteller Lillebø Sæth.

Ta gjerne kontakt med Norea på telefon 38 14 50 00,eller send en e-post til post@norea.no dersom du ønsker mer informasjon om Prosjekt Hanna.

Hør intervjuet med Elisabeth Lillebø Sæth her:

 

 

 

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding