Gi en gave
Godt besøkt misjonsmøte på Høybråten
Godt besøkt misjonsmøte på Høybråten

Undring over undere på Høybråten

Torsdag kveld etter påsken var jeg på besøk i Høybråten misjonshus, Stovner bydel i Oslo. Jeg ble bedt om å undervise om emnet "Oppstandelsen, myte eller virkelighet?" Det var en glede å formidle gleden over oppstandelsen, det verdenshistoriske og verdensviktige underet. Da ordet ble gitt fritt etterpå, fikk vi høre om et annet under.

En av de trofaste i forsamlingen, Leif, opplevde et hjerteattakk under et misjonsmøte for bare få uker siden. Mens de ventet på ambulansen, var vennene samlet i bønn for ham. Noen fryktet at de ikke ville møte ham igjen.

Under møtet jeg var med på, sto Leif fram og fortalte fra sykehuset. På samme rommet hadde en medpasient brukt et grovt språk, og han lurte på om Leif var religiøs. Joda, Leif sa han var en kristen, og de kom i prat. Leif ga ham kristent lesetoff, og han fikk lov å be for sin nye venn og lyse velsignelsen over ham.

Noen dager kom datteren til romkameraten innom og takket Leif hjertelig, for det var blitt noe nytt med far.

Så venneflokken på Høybråten takket ikke bare for det underet at Leif var frisk tilbake i forsamlingen - med den samme vitnegleden. De gledet seg over at han ble brukt på sykehuset, 

Møtet ble ledet av Terje Åslund, Trond Leberg sang og spilte. Hver siste torsdag i måneden er møtet i Misjonssambandets regi. Odd Kristiansen er kontaktmann for dette arbeidet. I kollekt kom det inn 1850 kroner. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding