Gi en gave
Marianne Awaraji Daou på Noreas stand under Ung Landsmøte i Kongeparken på Ålgård.
Marianne Awaraji Daou på Noreas stand under Ung Landsmøte i Kongeparken på Ålgård. Norea

Kristne TV-sendinger er deres kirke

Mange mennesker i Midtøsten risikerer livet dersom de besøker et kirkebygg. Programleder på barnekanalen for Noreas partner forteller at de likevel får trosfellesskap - via TV-skjermen.

De finner håp, fred og en kirke gjennom kristne TV-sendinger. Mange mennesker i Midtøsten lengter etter kjærlighet, men risikerer livet dersom de besøker en fysisk kirke. Marianne Awaraji Daou, programleder for Noreas partner SAT-7 i Midtøsten, blir oppmuntret av at kristne TV-sendinger bringer håp i håpløsheten - der hvor kriger og forfølgelse rammer som verst. SAT-7 har 14 millioner faste seere både i Midtøsten og i Nord-Afrika.

Marianne leder et program som heter Let's Sing Together som er rettet mot barn. Her fremfører hun også egenkomponerte sanger om Jesus, da musikk ofte snakker til barn, og hun også er låtskriver.

Marianne besøkte Norge denne uka i forbindelse med Ung Landsmøte i Kongeparken på Ålgård. Dette er sommerfestivalen til NLM Ung og IMF Ung. Her holdt hun seminar om håp i håpløsheten, noe Noreas partner ønsker å bringe. Under kan du høre Marianne fortelle flere historier fra seere - konkrete eksempler på hvordan dette skjer.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding