Gi en gave
Kristendom hører til i hverdagen

Kristendom hører til i hverdagen

Det er interessant at Jesus viste seg 132 ganger offentlig. 122 av disse var ute i samfunnet. Han fortalte 52 lignelser, og av disse var 45 knyttet til arbeidslivet. Av 40 overnaturlige hendelser i Apostelgjerningene skjedde 39 av dem utenfor synagogens og gudstjenestens rammer. Anders Torvill Bjorvand minner om disse faktaene i boka han har skrevet: Bygge Guds rike - Å være kristen på arbeidsplassen.

Kristendom hører hjemme i hverdagen - ute blant folk, på jobben. Vi har et kall til å følge Jesus der vi er plassert. Gud har ikke et A-lag og et B-lag, der de supre er ansatt i kirke og misjon, og så noen som ikke er det. Nei, enhver etterfølger av Jesus blir utfordret til å gjenspeile hans kjærlighet i gode gjerninger til beste for våre medmennesker.

At det er mulig å tjene Gud i forskjellige yrker, kommer fram gjennom flere eksempler. Dette er en interessant og inspirerende bok, som jeg gjerne anbefaler.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding