Gi en gave
Radio Øst feiret 30 år
Radio Øst feiret 30 år

Radio Øst feiret 30 år

Det var stor fest i Fredrikstad lørdag 30. august 2014. En av de største lokalradioene i landet vårt, Radio Øst, kunne feire 30 års jubileum. Det var fullsatt i Zoe-kirken i Sellebakk. Mange venner av Radio Øst ville være med på festen. Skjeberg Mannsmusikk og en gruppe fra Greåker musikkorps skapte en trivelig stemning.

Radio Øst er noe så spesielt som en almenradio med kristen profil, med sendinger hele døgnet, og med flere ansatte og en rekke frivillige. Den dekker så å si hele Østfold og store deler av Vestfold. Stasjonen eies av ca. 30 organisasjoner og institusjoner, men med Misjonssambandet som majoritetseier. Mye av programtilbudet fra Norea Mediemisjon blir brukt i sendingene, og Norea er representert i styret for Radio Øst.

Fra Misjonssambandet hilste generalsekretær Øyvind Åsland og administrasjonsleder i Region Øst, Trond Bjørsvik. Fra den spesielle bilturen i mars 1982, da visjonen om en Østfold-radio ble formet, fortalte John Ringsby (92) og Asbjørn Kvalbein. De første lederne ble Odd Borgestrand (redaktør) og Nils-Gunnar Haraldseid (disponent), og de hadde også mye interessant å fortelle.

Møteledere var Sølvi Olimb, som nå er redaktør, og Robert Wilskog, som er daglig leder. På bildet ser vi dem foran noe av forsamlingen. Videre mot høyre på første rad ser vi John Ringsby, Odd Borgestrand, Øyvind Åsland og Rune Andersson, som er styremedlem i Radio Øst.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding