Gi en gave
Glade RESPONS-programledere bare sekunder etter at målet var nådd, fra venstre Håvard Bjørnevik og Kjell Ivar Hærås.
Glade RESPONS-programledere bare sekunder etter at målet var nådd, fra venstre Håvard Bjørnevik og Kjell Ivar Hærås. Norea

RESPONS: 880.500 KR!

Sangen O store Gud ljomet ut fra Gimlekollen Radio da innsamlingsmålet til RESPONS var nådd mellom kl. 16.30 og 17. Men pengene fortsatte å strømme inn i timene etterpå også.

Målet for RESPONS 2014 var å samle inn 850.000 kr til driften av Norea-eida Gimlekollen Radio i Kristiansand. 10% gikk også til radioevangelisering inn mot Noreas prosjektland Nord-Korea, et torturregime uten dimensjoner og verdens verste land for kristne å bo i. De kristne radiosendingene holder liv i tro, og forteller om evig liv i mørkelandet hvor henrettelser og straffeleirer er straffen for å tro.

Helt siden mandag kl. 8 har et stort apparat av ansatte, frivillige, gjester, sponsorer og lyttere sørget for å dra RESPONS 2014 vel i havn. Det var fantastisk å oppleve den flotte responsen fra lyttere og sponsorer. Da aksjonen ble avslutten kl. 21 torsdag 18. september var det postert 880.500 kr på storskjermen i senderommet.

Den aller største takken går til Herren for at Han igjen har holdt sin hånd over aksjonen og velsignet den. En varm takk går også til forhåndsgivere, våre givere på aksjonsdagene, våre sponsorer, alle gjestene som ble intervjuet i sendebolkene, og våre mange medarbeidere.

Norea vil også takke Radio Nordvest som har hatt en innsamlingsaksjon samtidig med Gimlekollen Radio. 10% av de innsamlede midlene går til kristne radiosendinger blant det muslimske Mahoufolket i Elfenbenskysten, et prosjekt Norea også er med på.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding