Gi en gave
Et lite utsnitt av forsamlingen Vigrestad Misjonshus lørdag kveld
Et lite utsnitt av forsamlingen Vigrestad Misjonshus lørdag kveld

Bibeluke på Vigrestad

18-21 september er jeg i Vigrestad og har bibeltimer over Sendebrevene i Johannes Åpenbaring. For å gjennomgå alle sju brevene ble det nødvendig å ha to innføringer hver kveld. Jeg ble enig med formannen i NLM Vigrestad, Bjørn Mikal Espedal, om dette opplegget, og lørdag kveld var jeg så heldig å få være med på et felles arrangement med Unges. Da var vi en fin blanding av unge og eldre.

Jeg bor hos Signe og Johannes Haugstad og har besøkt venner som Margit og Sigmund Aarsland, og Marit og Enok Kråkenes. Og det er en stor glede å møte mange, mange andre.

Vigrestad er ingen stor bygd, men de har gode tradisjoner når det gjelder kristenliv og misjonsinnsats. Jeg gleder meg også over å få være i et område hvor jeg har mine familierøtter. Jeg gikk tur lørdag formiddag fra Kvassheim fyr, til Kvalbein-sanden, like ved gården der far vokste opp. Kusine Anna Haugstad var god veiviser.

Jeg må ellers ta med navnet til lederen i Unges, nemlig Ragnhild Løge, som leder ungdomsarbeidet med våkent blikk og et imøtekommende smil.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding