Gi en gave
En hvit rose for fred i Midtøsten. Du kan også være med i bønn, lik Mario, for de mange sivile som lider der.
En hvit rose for fred i Midtøsten. Du kan også være med i bønn, lik Mario, for de mange sivile som lider der. Pink Sherbet Photography (flickr.com).

En gutts bønn for Irak

Barna er kanskje de som har lidd mest under terrorveldet til ISIL i Irak. Men på tvers av landegrenser, og takket være kristne TV-sendinger, husker barn på hverandre i bønn.

Unge Mario ser fast på den kristne barnekanalen SAT-7 KIDS. Norea samarbeider med dem slik at millioner av mennesker der kan få håp i Kristus gjennom satellitt-TV.

 

Mario ringte selv til studio da programmet Hvorfor er det slik? ble sendt. Programlederen kjente igjen stemmen hans. Mario ville  be for Irak og alle de arabiske landene, at Gud måtte ta vare på dem. Selv bor han i nærheten av Kairo i Egypt, men tragedien som har rammet hundrevis i Midtøsten har gjort sterkt inntrykk på ham. Familier har forlatt sine hjem, og mange går en usikker framtid i møte.

 

Dette er Marios bønn:

 

Vi takker deg, Herre, for at vi med alle ting i våre liv kan bli overøst av din nåde.

Vi ber for Irak og alle de arabiske landene. De er i din hånd, Herre. La det bli fred og tilgivelse, å, Herre, med tanke på de som bomber landene. Pass på de uskyldige menneskene.

 Du elsker høyt til og med de som dreper andre. Du venter på dem, slik at de kan vende seg om til deg igjen, å, Herre.
 

Herre Jesus, du sa " Kom til meg alle som strever og bærer tungt, og jeg vil gi dere hvile." Ja, Herre. Måtte vi vende om til deg med alt vi har og bærer på.

 

Om det er et lite problem eller et stort problem, om det gjelder nasjoner eller noe materielt, eller hva som helst. Hvis det gjelder problemer i hjemmet også, måtte du få ære, Herre Jesus.

 

Denne bønnen rett fra hjertet er oppmuntrende i vanskelige og grusomme tider. Slike bønner gir håp om at Gud kan bruke den neste generasjon til å forme en annerledes framtid for Midtøsten og Nord-Afrika. Mange mennesker får trøst og oppmuntring gjennom kristne TV-sendinger i en ufattelig vanskelig situasjon. Vær med og be for fred i Irak og Syria, du også!

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding