Gi en gave
Administrasjonsleder Martin Birkedal er glad for at Norea er viktig for folk i Norge. Han har høstet gode tilbakemeldinger på møter i Norea-regi denne høsten.
Administrasjonsleder Martin Birkedal er glad for at Norea er viktig for folk i Norge. Han har høstet gode tilbakemeldinger på møter i Norea-regi denne høsten. Norea

- Dere må komme snart igjen!

Norea har blitt tatt imot med åpne armer mange steder i vårt land denne høsten. For noen har det vært et etterlengtet gjensyn også, forteller Martin Birkedal.

- Det er lenge siden Norea har vært her - nå var det godt dere kom! De varme ord kom fra en forsamling på Nord-Vestlandet til administrasjonsleder Martin Birkedal. I mange år har han reist på møter i regi av Norea, og han vet godt hva det betyr:

- Alle steder der det er folk, må Norea være tilstede og vise seg fram, sier han.

Absolutt et mål å strekke seg etter, slik at folk i menigheter og kirker, store som små, kan bli oppmuntret av at mediemisjon nytter. At det gir håp på tvers av landegrenser, politiske murer, gjennom radiobølger og TV-signaler. Også i vårt eget land kan folk glede seg over kristne radiosendinger som når ut over fjell og fjord, og går hele døgnet, hvis man bare er på internett.

Du kan høre mer i intervjuet med Martin Birkedal fra hans turnè på Nord-Vestlandet. Ønsker du et Norea-møte der du bor, kontakt Norea på post@norea.no eller ring 38 14 50 00.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding