Gi en gave
Norea ønsker å gi håp til kvinner i Sentral-Asia gjennom radioprogram og bønnegrupper.
Norea ønsker å gi håp til kvinner i Sentral-Asia gjennom radioprogram og bønnegrupper. TWR

Håp i Sentral-Asia

Flere land i Sentral-Asia påstår at de har religionsfrihet, men virkeligheten er ganske så annerledes.

Derfor er det å være kristen der veldig vanskelig. Mange blir undertrykt eller forfulgt av lokale myndigheter eller religiøse ledere.

Mange kvinner i Sentral-Asia er lenket til sine hjem av familiemedlemmer som ofte tyr til vold. De kan ikke unnslippe. Som regel pleier ikke en kvinne fra Sentral-Asia å klage, selv om hun blir mishandlet. Da regnes hun som som en dårlig kone. Hun har ingen som kan hjelpe henne, ingen som kan støtte henne. Derfor betyr radoprogrammet Håpets kvinner så mye i denne regionen. Programmet er del av Noreas kvinnearbeid Prosjekt Hanna. Vi gir støtte til land som Turkmenistan og Usbekistan.

Bare Gud kan gi håp til kvinner i denne regionen, og det er akkurat det som skjer!

En lytter fra Turkmenistan skrev at hun pleier å be mens hun hører på radioprogrammet. Hun har bedt Jesus om å ta plass i livet hennes.

Gud arbeider ikke bare i livene til de som lytter til programmet Håpets kvinner. Han jobber også i livene til de som produserer dem. Leder for Noreas kvinnearbeid i Sentral-Asia kan fortelle at produsentene har merket at hjertene deres har blitt forandret. Det gjelder særlig dem som produserer radioprogram på usbekisk. Den delen av programmet som handler om livets lærdommer har hatt en positiv effekt på dem. Alle kvinnene som har tatt del i produksjonen har selv blitt oppmuntret og trøstet av programmet gjennom vanskelige perioder av livet.

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding