Gi en gave
Fitjar musikkforening
Fitjar musikkforening

Bibel- og misjonsveke i Fitjar

Fitjar Musikkforening med ca 20 sangere og musikere deltok på åpningsmøtet i Bibel- og misjonsveka i Fitjar, lengst nord på Stord-øya. Misjonssambandet er ivrig for å ha sammenhengende møter høst og vår. Jeg ble spurt for over to år siden om å komme til Fitjar. Det var Lovise Vestbøstad som hadde spurt, og hun ønsket velkommen. Så overtok mannen hennes, Lars, ledelsen.

Jeg bor hos Åse og Nils Hageberg, som driver gårdsbruk litt øst i bygda. Det var ellers interessant å møte Håkon C. Hartvedt, som jeg har samarbeidet en del med, men aldri møtt i virkeligheten.

Ellers var det en glede å møte Ole Haukeland, som har drevet kristen radio i Fitjar i mange, mange år, og som er helt oppdatert på alle rasjonelle, tekniske løsninger.

Det er blitt hele sju år siden jeg besøkte Fitjar sist. Den visitten ble full av herlighetsverdier, se bloggen min fra den gangen: https://www.norea.no/malsider/artikkel/article/23308

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding