Gi en gave
Erling Natvig, daglig leder Mercy Ships Norge
Erling Natvig, daglig leder Mercy Ships Norge

De betaler 4500 kroner i måneden for å jobbe på et sykehusskip

Verdens største privateide sykehusskip, "Africa Mercy" har i over 35 år hjulpet fattige mennesker til å bli frisk, men også hjulpet de tilbake til samfunnet og familien.

1 av 6 mennesker i verden har ikke tilgang til grunnleggende helsetjenester. Mange av de opplever også å bli isolert fra samfunnet når de blir syk.

Land på Afrikas vestkyst er blant verdens fattigste, og får besøk et flytende sykehus på 170 meter med et mannskap på 450 som ønsker å gjøre mennesker friske og gi dem håp.

Mercy Ships sitt arbeid har de siste årene blitt presentert på tv vis «Fride på skipet» i Norge og via den dokumentar på amerikanske «60 minutes».

NRK har sendt en serie på barne-TV fra Mercy Ships sin båt «Africa Mercy». Der møter vi 8 år gamle Fride Tvedt som sammen men familien bor der. «Fride på skipet» er blant de mest populære innslagene i Barne-TV da serien ble sendt. De 10 programmene gir mange glimt fra arbeidet både på skipet men også med menneskene som får hjelp.

Erling Natvig er daglig leder for Mercy Ships Norge. https://mercyships.no/

Mandag 17. november kl. 1900 har Mercy Ships veldedighets aften  i Grieghallen i Bergen. De betaler 4500 kroner i måneden for å jobbe på et sykehusskip

 


Hør Radio Gnisten på Webradio

Finn vår webradio på https://ptro.live/ og via APPen TUNEIN (søk da etter Radio Gnisten)

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding