Gi en gave
Omtrent halve forsamlingen lørdag ettermiddag i Molde bedehus. Foran: Møteleder Lars Storaas Haugen
Omtrent halve forsamlingen lørdag ettermiddag i Molde bedehus. Foran: Møteleder Lars Storaas Haugen

Bibelhelg i Bedehuset i Molde

Hver høst går Misjonssambandet og Indremisjonen sammen om en bibelhelg i Molde bedehus. I år var det to bibeltimer fredag kveld, to bibeltimer lørdag ettermiddag, og bibeltime søndag formiddag. Jeg hadde gleden av å undervise om Frelse, Tro, Håp, Kjærlighet og Omvendelse ut fra Hebreerbrevet. Det var kaffepause mellom timene. Lørdag ettermiddag var det en som talte 90 personer til stede i det lyse og praktiske bedehuset.

Det er en stor glede å undervise når tilhørerne er preget av takknemlighet og forventninger til Guds ord. Kollekten, som deles mellom de to organisasjonene, ble på godt over 10.000 kroner. Jeg vil ønske Guds velsignelse for de gode kristne fellesskapene i Molde.

Søndag formiddag ble det et innholdsrikt møte med nattverd, bibelundervisning, sang, forbønn og opplegg for barna. Jeg vil tro vi var 160 personer med smått og stort, fullt i hele hovedsalen.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding