Gi en gave
Fra Misjonsforeningen Sidamo
Fra Misjonsforeningen Sidamo

Besøk i Misjonsforeningen Sidamo

Misjonsforeningen Sidamo består av venner av NLM både fra Kolbotn, Oslo og Bærum. Tirsdag 28. okt. var jeg gjest i dette fellesskapet, som har medlemmer fra trettiårsalderen og opp i åttiårsalderen. Vertskap var Ann Kristin og Kjell Karlsen, og de serverte suppe og rundstykker, før jeg forkynte og fortalte fra reisene mine i det siste, og fra radiomisjonen som Norea driver.

Blant medlemmene har vi veteran-misjonsvenner som Gerd og Oddvar Bøe, Gudrun og Åge Nevland, Marta og Robert Andersen, Reidun og Torbjørn Holten, med flere, og jeg merket meg ellers de yngre Sveinung og Anne Karine Skolt og Bjørn Lunde. I løpet av årene foreningen har eksistert, har de samlet inn over 600.000 kroner til misjonen. Reidun Holten er formann. Takk for en fin kveld!

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding