Gi en gave
Viktige milepæler for YouVersion
YouVersion

Viktige milepæler for YouVersion

YouVersion gjør Guds ord tilgjengelig for mennesker verden over - hver dag. I det siste har flere viktige milepæler blitt nådd, som både tyder på at arbeidet er virkningsfullt og går en spennende framtid i møte.

En viktig milepæl er at 20 millioner av YouVersions bibelleseplaner har blitt fullført på verdensbasis. Takket være YouVersion, som Norea har et koordineringsansvar for i Norge, trenger det ikke å være en utfordring å lese Bibelen. Bibelleseplanene tar for seg viktige temaer som går rett inn i menneskers liv, og både veileder og oppmuntrer.

Og nye bibelleseplaner blir stadig lagt til. Her i Norge er en av de nyeste bidragene fra Bibelleseringen. Denne planen tar for seg 3 av personene i Dommernes bok, og hvordan Gud ledet dem. Tittelen på bibelleseplanen er "24 dager med Gideon, Jefta og Samson."

YouVersion til Vatikanet

Viktige milepæler for YouVersionGrunnlegger av YouVersion, Bobby Gruenewald, overrekker en i-phone med YouVersion bibel-apper til Pave Frans..YouVersion En annen stor begivenhet, er at grunnlegger av YouVersion, Bobby Gruenewald, nylig møtte Pave Frans. Paven fikk en i-phone med YouVersions bibel-app og bibel-app for barn. Gruenewald møtte også andre sentrale ledere i Vatikanet for å diskutere hvordan man kan engasjere mennesker i verden til å lese Bibelen. Som mange vet, er den katolske kirke verdens største kirkesamfunn. Denne dialogen er svært spennende med tanke på å nå enda lenger ut med evangeliet i verden. Forhåpentligvis vil stadig flere kristne fra alle kirkesamfunn, og mennesker som ennå ikke kjenner Jesus, få lese Guds ord - hver dag, ved å bruke YouVersions bibel-app eller nettutgave (www.bible.com).

 

 

 

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding