Gi en gave
Årets jule-CD fra Norea, med spennende historier om mediemisjon, gjest Anna Sæther og selvfølgelig sanger som gir den gode julestemningen.
Årets jule-CD fra Norea, med spennende historier om mediemisjon, gjest Anna Sæther og selvfølgelig sanger som gir den gode julestemningen. Norea

Noreas jule-CD er ute

Den tradisjonsrike juleplaten fra Norea Mediemisjon er ferdigprodusert, og nå på vei til hjem rundt forbi i Norge.

Et knippe trofaste frivillige pakkehjelpere sørget denne uka for at vår jule-CD nå er på vei til støttespillere. Vi i Norea er fornøyd med resultatet, og håper den vil bringe fram julestemningen hos deg.

Radiomisjon og juleminner

Tradisjon tro får du bli godt kjent med en gjest. Årets gjest er mangeårig Taiwan-misjonær Anna Sæther. Hun vil fortelle om betydningen av radiomisjon inn mot Kina. Dette er et arbeid Norea er engasjert i gjennom Voice of Salvation. Vi støtter barneprogrammet Pop Corn, også kalt en søndagsskole på lufta, og et program for voksne kalt Our Time. Tilbakemeldingene er mange or rørende fra mennesker som har fått livet forandret gjennom arbeidet. Sæther vil også dele egne juleminner, og det skal godt gjøres å ikke lengte etter jula ved å høre på henne.

Stemningsfull musikk

Musikken på CD-en, er stemningsfull og vil nok bringe fram minner kring høytiden hos mange. Artister som bidrar, er  er Hanna Krogh, Mari Maurstad, Grimstad Kammerkor, Marianne Juvik Sæbø, Solveig Leithaug, Elisabeth Sæth og Reflex. Du kan glede deg til kjente og kjære julemelodier som Jeg er så glad hver julekveld, Himlen i min favn og Du grønne, glitrende tre, goddag.

Programledere er Elisabeth Sæth og Harald Endresen. Vi i Norea håper jule-CDen vil inspirere og oppmuntre til videre engasjement rundt mediemisjon. Ikke minst håper vi du kan skru på CD-en,  "dra krakken bortåt glaset," og puste ut mens du lytter, i det som er en travel førjulstid for mange.

Kontakt Norea på post@norea.no dersom du ønsker å gi en gave, og få CD-en tilsendt.

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding