Gi en gave
Misjonshus-advent-kaffe i Seiersten. Møteleder, formann og krumkakebaker Reidar Andreassen til venstre
Misjonshus-advent-kaffe i Seiersten. Møteleder, formann og krumkakebaker Reidar Andreassen til venstre

Adventskos i Seiersten misjonshus, Fredrikstad

Fjerde søndag i advent talte jeg på formiddagsmøtet i det tradisjonsrike Seiersten misjonshus i Fredrikstad. Huset er etter hvert blitt for stort for misjonsvennene der i byen, så det er lagt ut for salg. Men enn så lenge har de sine regelmessige møter, og jeg blir selv oppbygget av å få del i det gode, omsorgsfulle fellesskapet de har, vennene på Seiersten

Etter møtet fikk vi kaffe og julebakst. Et høydepunkt var krumkakene som Reidar Andreassen har bakt. Fylt med multekrem smakte de helt himmelsk.

De gir til misjonen, de ber for hverandre, for de syke og andre som ikke kunne komme, og de oppmuntrer hverandre på himmelveien. Misjonsvennene i Fredrikstad er spente på veien videre, men vitner om Herrens velsignelse fram til denne dag.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding