Håpets Kvinner-programmet berører hjertet Foto: Foto fra Kambodsja: Noreas arkiv
Kambodsja:

Håpets Kvinner-programmet berører hjertet

Av Synnøve Kvervavik Vatne
Publisert 25.02.2013

I Kambodsja er det mange kvinner som verken kan lese eller skrive. En av dem bad nylig pastoren sin om å skrive et takkebrev til Prosjekt Hanna.

I januar kom hele 429 responser til Prosjekt Hanna-kontoret i Phnom Penh i Kambodsja. En av dem var fra en 48 år gammel fembarnsmor i landsbyen Talom Chong i Bonteay Meanchat-provinsen. Hun er en av landets mange analfabete, men hadde altså fått hjelp av pastoren sin til å skrive et brev til Prosjekt Hannas medarbeidere.

- Jeg ville så veldig gjerne uttrykke hvor takknemlig jeg er for Håpets Kvinner-programmet som sendes på radio. Tusen takk for den fantastiske undervisningen dere gir meg. Den berører virkelig livet mitt, skriver hun.

Anbefaler andre å lytte

Håpets Kvinner sendes ukentlig og tar for seg både hverdagsliv og åndelig liv i en stil som skal minne om et te-party på lufta. I januar var dette temaene for den åndelige delen: Guds kjærlighet - Hvem sørger for kvinners rettigheter? - Morskjærlighet - Er du rede?

- Jeg anbefaler alltid programmet til vennene og naboene mine, sier kvinnen fra Bonteay Meanchat, som har lyttet til Håpets Kvinner i fire år nå.

- Noen av dem lytter og sier at dette er bra for kvinner å høre på. Andre sier at de ikke lytter fordi det er et kristent program. Uansett: Jeg ber for dem alle og fortsetter med det, forklarer fembarnsmoren, som også deler sine økonomiske utfordringer.

- Jeg har ikke råd til å sende alle barna mine til skole, men stoler på at Gud vil sørge for meg på mange måter. Vær så snill å be for meg, sier hun.

Norea støtter det verdensvide Prosjekt Hanna både i Kambodsja, Albania, Turkmenistan, Usbekistan, Etiopia, Kenya og Tanzania.

 

Rangér:
Kommentarer
 
Norea Mediemisjon på Instagram
Instagram

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no