Blide fra en samling påFramnes 20. februar der det ble markert at beholdningen på årets innsamlingskonto hadde passert en million kroner.Blide fra en samling påFramnes 20. februar der det ble markert at beholdningen på årets innsamlingskonto hadde passert en million kroner.

Elevinnsamling har passert millionen

Av Bjørn Inge Sagstad
Publisert 25.02.2013

På kun et halvt år har elever på Framnes videregående skole samlet inn en million kroner til sitt misjonsprosjekt. Og de er ikke ferdige enda.

Pengene fra den årlige innsamlingsaksjonen som avgangselevene på Framnes kristne videregående skole i Hardanger arrangerer, går i år til MAF (Mission Aviation Fellowship). MAF har en stor flåte av små fly, som flyr personell og pasienter, medisiner og misjonærer inn og ut av fattige og vanskelig tilgjengelige områder i verden. Etter bare et halvt års innsamlingsarbeid så langt, har resultatet allerede passert millionen. Tredjeklassing og misjonsprosjektleder på Framnes, Henrik Sørås, forklarer det gode resultatet i intervjuet du kan høre i spilleren under.

 
Kardinal Bechara Boutros al-Rahi and Rev. Dr. Habib Badr, leder for SAT-7s internasjonale råd, under åpningen av nytt studio i Libanon.
Det manglet ikke på lovord fra selveste overhodet av den maronittisk-katolske kirke, eller pavens høyre hånd i Antiokia og Orienten, under åpningen av SAT-7s nye studio i Libanon. Norea med reisefølge feiret begivenheten med vår samarbeidspartner, sammen med flere hundre andre gjester.
Les mer
Nyeste artikler:
Norea Mediemisjon på Instagram
Instagram

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no