Hva gjør Norea?

Norea Mediemisjons visjon er å gi håp til mennesker både for livet og for evigheten. Dette ønsker vi å gjøre ved å formidle budskapet om frelse gjennom Jesus.

Men mange land er lukket for tradisjonell misjon. Der misjonærer ikke slipper til kan radiobølger, satellitt-TV, internett og andre medier nå millioner av mennesker. Det er her vi i Norea fokuserer vår innsats. Vi gir økonomisk støtte til medieprosjekter i fire verdensdeler.

Der ute
På disse sidene kan du lese om det varierte og spennende arbeidet Norea gjør mulig på de ulike stedene i verden. Du kan også lese hva det vi driver med betyr for lyttere og TV-seere.

Men også her hjemme
I tillegg til vår innsats ute i verden, driver Norea et utstrakt mediearbeid i Norge. Vi driver nettradio og lokalradioarbeid i tillegg til barnas medieklubb Superblink. Norea står bak den populære Webpastoren, og vi har ansvar for den norske utgaven av bibel-appen YouVersion.

Norea tilbyr også forbønn via telefon hver fredag.

Klikk her om du ønsker å støtte oss
Vi får tilbakemeldinger
Jeg ønsker å følge Guds Ord. Hjertelig takk for programmene!
Les mer
Nytt fra våre prosjekter
Noen kvinner i Albania ber ved å lytte til radioen. Om de eier en bønnekalender, kan...
Norea ønsker også i sommer å formidle kristen tro til unge og voksne i Norea, samt å skape engasjement rundt mediemisjon.
Norea er med å arrangere Sørlandssommer, og skal i tillegg besøke flere kristne arrangementer...
Norea Mediemisjon har i samarbeid med SAT-7 satt i gang en storstilt aksjon for de krigsrammede barna i Midtøsten. Fem dager i uken sender vi skole-TV via satellitt. Gjennom å tilby basisutdannelse til barn i skolealder, som ellers er avskåret fra ordinær skolegang, kan vi gjøre en viktig innsats for å forebygge hat og ekstremisme.
– Opprørerne tvang oss til å flykte fra hjemstedet vårt, men jeg ønsker ikke hevn...
Bitterheten la seg som et mørke over Davids liv da han ble lam. Midt i desperasjonen...
Noreas webpastor Asbjørn Kvalbein får denne ukas ros fra Familie og Medier for sitt arbeid med å evangelisere i ulike medier.
–Vi håper at hans arbeid kan være til inspirasjon for andre, uansett alder, som ønsker...
Følg oss på sosiale medier

Registrer deg på vår Facebook eller Twitter side. Slik vil du lettere kunne holde deg oppdatert på det som skjer her i internettkirken iKirken.no  Der vil du også kunne komme i kontakt med andre brukere av iKirken.no