Hva gjør Norea?

Norea Mediemisjons visjon er å gi håp til mennesker både for livet og for evigheten. Dette ønsker vi å gjøre ved å formidle budskapet om frelse gjennom Jesus.

Men mange land er lukket for tradisjonell misjon. Der misjonærer ikke slipper til kan radiobølger, satellitt-TV, internett og andre medier nå millioner av mennesker. Det er her vi i Norea fokuserer vår innsats. Vi gir økonomisk støtte til medieprosjekter i fire verdensdeler.

Der ute
På disse sidene kan du lese om det varierte og spennende arbeidet Norea gjør mulig på de ulike stedene i verden. Du kan også lese hva det vi driver med betyr for lyttere og TV-seere.

Men også her hjemme
I tillegg til vår innsats ute i verden, driver Norea et utstrakt mediearbeid i Norge. Vi driver nettradio og lokalradioarbeid i tillegg til barnas medieklubb Superblink. Norea står bak den populære Webpastoren, og vi har ansvar for den norske utgaven av bibel-appen YouVersion.

Norea tilbyr også forbønn via telefon hver fredag.

Klikk her om du ønsker å støtte oss
Vi får tilbakemeldinger
Jeg vet ikke hvordan jeg skal få gi uttrykk for min glede over radioprogrammene. Dette er en gave fra Gud til å nå denne generasjonen med det frelsende ord fra vår himmelske far. (Les mer)
Les mer
Nytt fra våre prosjekter
Durate (til høyre) lever i dyp fattigdom, men har fått glede og håp i Jesus. Her er hun sammen med vår medarbeider Hirut i Etiopia.
Durate sitter på huk i den fattigslige jordhytta si. Hun klarer ikke å sitte skikkelig,...
I påsken kan du se Superblinks animasjonsfilm om Påskeevangeliet gratis sammen noen barn du er glad i.
Superblink har laget en animasjonsfilm om Påskeevangeliet. Filmen kan du laste ned gratis,...
Om livet virker håpløst så er Gud en sterk Gud. Det har et ektepar fra Sentral-Asia,...
Samia fra Tunisia  er produsent for kristne TV-programmer i Nord-Afrika. Gjennom TV ønsker hun å tjene Jesus, og gi andre det håpet hun har funnet i Ham.
Etter at Samia fra Tunisia så en film på TV om Jesu liv ble hun frelst. Nå produserer...
Mer enn en million har sett filmene hvor 10 år gamle Myriam fra Irak, og Beshir Kamel...
Følg oss på sosiale medier

Registrer deg på vår Facebook eller Twitter side. Slik vil du lettere kunne holde deg oppdatert på det som skjer her i internettkirken iKirken.no  Der vil du også kunne komme i kontakt med andre brukere av iKirken.no