Hva gjør Norea?

Norea Mediemisjons visjon er å gi håp til mennesker både for livet og for evigheten. Dette ønsker vi å gjøre ved å formidle budskapet om frelse gjennom Jesus.

Men mange land er lukket for tradisjonell misjon. Der misjonærer ikke slipper til kan radiobølger, satellitt-TV, internett og andre medier nå millioner av mennesker. Det er her vi i Norea fokuserer vår innsats. Vi gir økonomisk støtte til medieprosjekter i fire verdensdeler.

Der ute
På disse sidene kan du lese om det varierte og spennende arbeidet Norea gjør mulig på de ulike stedene i verden. Du kan også lese hva det vi driver med betyr for lyttere og TV-seere.

Men også her hjemme
I tillegg til vår innsats ute i verden, driver Norea et utstrakt mediearbeid i Norge. Vi driver nettradio og lokalradioarbeid i tillegg til barnas medieklubb Superblink. Norea står bak den populære Webpastoren, og vi har ansvar for den norske utgaven av bibel-appen YouVersion.

Norea tilbyr også forbønn via telefon hver fredag.

Klikk her om du ønsker å støtte oss
Vi får tilbakemeldinger
Ved å lytte til programmene dere sender har jeg fått se at jeg er en synder, men også at det finnes håp for meg!
Les mer
Nytt fra våre prosjekter
Programmet Mahourøsten som Mohamad Diomandé er radiopastor for, er så populært at det sendes i reprise i Elfenbenskysten.
Tidligere i år inngikk NLM i Elfenbenskysten, som Norea samarbeider med, en avtale om...
En radiolytter i Eritrea forteller at kristne radiosendinger er til oppmuntring, midt i en hverdag preget av sykdom og isolasjon. Illustrasjonsfoto.
Norea samarbeider med radio Evangeliets Røst om å sende kristne radiosendinger i Eritrea,...
Gjennom troen på Jesus er både mirakler og tilgivelse mulig. Mange i Irak finner styrke gjennom kristne TV-programmer Norea er engasjert i.
De tok en stor risiko ved å gå av flyet i Bagdad, men det var verdt det. Filmteamet...
Adona (illustrasjonsbilde) ber hver dag for verdens kvinner, og føler seg kalt av Gud til å hjelpe enker der hun bor.
Adona bor i Albania. Hver dag lytter hun til radioprogrammet Hannas bønnekalender, og...
Popcorn er et kristent radiporgram for barn i Kina som  Noreas givere støtter. Programmet er nyttig for voksne også, som for eksempel en søndagsskolelærer i midten av 50-årene.
Det kristne radioprogrammet Popcorn har kinesiske barn som målgruppe, men tilbakemeldinger...
Følg oss på sosiale medier

Registrer deg på vår Facebook eller Twitter side. Slik vil du lettere kunne holde deg oppdatert på det som skjer her i internettkirken iKirken.no  Der vil du også kunne komme i kontakt med andre brukere av iKirken.no