Hva gjør Norea?

Norea Mediemisjons visjon er å gi håp til mennesker både for livet og for evigheten. Dette ønsker vi å gjøre ved å formidle budskapet om frelse gjennom Jesus.

Men mange land er lukket for tradisjonell misjon. Der misjonærer ikke slipper til kan radiobølger, satellitt-TV, internett og andre medier nå millioner av mennesker. Det er her vi i Norea fokuserer vår innsats. Vi gir økonomisk støtte til medieprosjekter i fire verdensdeler.

Der ute
På disse sidene kan du lese om det varierte og spennende arbeidet Norea gjør mulig på de ulike stedene i verden. Du kan også lese hva det vi driver med betyr for lyttere og TV-seere.

Men også her hjemme
I tillegg til vår innsats ute i verden, driver Norea et utstrakt mediearbeid i Norge. Vi driver nettradio og lokalradioarbeid i tillegg til barnas medieklubb Superblink. Norea står bak den populære Webpastoren, og vi har ansvar for den norske utgaven av bibel-appen YouVersion.

Norea tilbyr også forbønn via telefon hver fredag.

Klikk her om du ønsker å støtte oss
Vi får tilbakemeldinger
Noen mener at disse radiosendingene kun er for de kristne. Det er jeg IKKE enig i.
Les mer
Nytt fra våre prosjekter
Radiolytteren fra Sentral-Asia ble satt i fengsel fordi hun eide et Nytestamente. Hun opplevde et Guds mirakel da fengselsdøra plutselig åpnet seg, og hun ble fri.
Radiolytteren fra Sentral-Asia satte seg på bussen. Med seg hadde hun et nytestamente...
Henrettelsesvideoen fra IS, datert 15. februar, hvor 21 koptiske kristne ble halshugget, styrker kristne i Libya. En innringer sier til SAT-7, Noreas samarbeidspartner, at han er takknemlig for at IS ikke har kuttet lyden i videoen, der brødrene hans proklamerer sin tro på Jesus.
Bror til to koptiske martyrer sier henrettelsesvideoen fra IS har gjort deres tro sterkere....
Allerede som 13-åring tok radiolytteren fra Kina et valg: han skulle bli pastor og...
Noreas samarbeidspartner i Tyrkia er den første og eneste kristne TV-kanalen som sender...
En kvinne ble brutalt frarøvet sin sønn, og alt hun ønsket var å ta hevn. Etter at...
Følg oss på sosiale medier

Registrer deg på vår Facebook eller Twitter side. Slik vil du lettere kunne holde deg oppdatert på det som skjer her i internettkirken iKirken.no  Der vil du også kunne komme i kontakt med andre brukere av iKirken.no