Hva gjør Norea?

Norea Mediemisjons visjon er å gi håp til mennesker både for livet og for evigheten. Dette ønsker vi å gjøre ved å formidle budskapet om frelse gjennom Jesus.

Men mange land er lukket for tradisjonell misjon. Der misjonærer ikke slipper til kan radiobølger, satellitt-TV, internett og andre medier nå millioner av mennesker. Det er her vi i Norea fokuserer vår innsats. Vi gir økonomisk støtte til medieprosjekter i fire verdensdeler.

Der ute
På disse sidene kan du lese om det varierte og spennende arbeidet Norea gjør mulig på de ulike stedene i verden. Du kan også lese hva det vi driver med betyr for lyttere og TV-seere.

Men også her hjemme
I tillegg til vår innsats ute i verden, driver Norea et utstrakt mediearbeid i Norge. Vi driver nettradio og lokalradioarbeid i tillegg til barnas medieklubb Superblink. Norea står bak den populære Webpastoren, og vi har ansvar for den norske utgaven av bibel-appen YouVersion.

Norea tilbyr også forbønn via telefon hver fredag.

Klikk her om du ønsker å støtte oss
Vi får tilbakemeldinger
Jeg har sett programmene deres og er overveldet av glede! (forts)
Les mer
Nytt fra våre prosjekter
Det kristne barneprogrammet My School, som Norea støtter, gir flyktningbarn fra Syria og Irak muligheten til å få utdanning.
Konfliktene i Syria og Irak har ført til at tusener av barn har blitt frarøvet barndommen...
TV-seer Marijan fra Midtøsten ble tvunget inn i prostitusjon av sin egen mann. Livet var mørkt, men hun fikk nytt håp, og et nytt liv gjennom kristne TV-programmer Noreas givere støtter. Bildet er til illustrasjon
–Jeg heter Marijan, og er 33 år. Livet var mørkt fram til jeg, helt tilfeldig, så...
Radiolyttere i Indonesia som hører på kristne radioprogram Norea støtter forteller om mirakler,  i form av at folk har blitt friske og kommet til tro.
Hver dag kommer det inn nye meldinger til Noreas samarbeidspartner i Indonesia, Studio...
Kvinner i Albania er takknemlige for det kristne radioprogrammet Håpets kvinner, som forteller at de er verdifulle i Guds øyne. Dette er et radioprogram som Noreas givere støtter.
Kvinner i Albania er takknemlige for et kristent radioprogram Noreas givere støtter....
Fra sendingene til Noreas samarbeidspartner SAT-7, som nå 50 millioner i Tyrkia, Midtøsten og Sentral-Asia har tilgang til å se hele døgnet.
Responsen har vært overveldende etter at Noreas samarbeidspartner fikk innpass på den...
Følg oss på sosiale medier

Registrer deg på vår Facebook eller Twitter side. Slik vil du lettere kunne holde deg oppdatert på det som skjer her i internettkirken iKirken.no  Der vil du også kunne komme i kontakt med andre brukere av iKirken.no