Hva gjør Norea?

Norea Mediemisjons visjon er å gi håp til mennesker både for livet og for evigheten. Dette ønsker vi å gjøre ved å formidle budskapet om frelse gjennom Jesus.

Men mange land er lukket for tradisjonell misjon. Der misjonærer ikke slipper til kan radiobølger, satellitt-TV, internett og andre medier nå millioner av mennesker. Det er her vi i Norea fokuserer vår innsats. Vi gir økonomisk støtte til medieprosjekter i fire verdensdeler.

Der ute
På disse sidene kan du lese om det varierte og spennende arbeidet Norea gjør mulig på de ulike stedene i verden. Du kan også lese hva det vi driver med betyr for lyttere og TV-seere.

Men også her hjemme
I tillegg til vår innsats ute i verden, driver Norea et utstrakt mediearbeid i Norge. Vi driver nettradio og lokalradioarbeid i tillegg til barnas medieklubb Superblink. Norea står bak den populære Webpastoren, og vi har ansvar for den norske utgaven av bibel-appen YouVersion.

Norea tilbyr også forbønn via telefon hver fredag.

Klikk her om du ønsker å støtte oss
Vi får tilbakemeldinger
Jeg er veldig glad i Noreas sendinger. Hører på dere hver dag mens jeg leser teologi. Dette er mat for sjel, sinn og legeme. Gud velsigne dere alle i Jesu navn!
Les mer
Nytt fra våre prosjekter
Isolerte kristne
For mange kristne i den vestlige verden ligger kirka eller menigheten bare en kort...
Radiolytter ble helbredet
Oum fra Kambodsja var alvorlig syk, og ingen leger kunne hjelpe henne. Her forteller...
Hjelp oss til å bli bedre
Vi jobber for tiden med en ny nettside, og trenger din hjelp for å bli bedre.
Guds ord - der du er
Det foregår alvorlig oppbrudd i det norske folk i forhold til kristen tro. Norea ønsker...
Guds ord bak stengte grenser
Noen grenser består av piggtråd og bevæpnede grensevakter. Andre grenser er terskler...
Følg oss på sosiale medier

Registrer deg på vår Facebook eller Twitter side. Slik vil du lettere kunne holde deg oppdatert på det som skjer her i internettkirken iKirken.no  Der vil du også kunne komme i kontakt med andre brukere av iKirken.no