Våre prosjekter gir resultater


Jeg er syk og hjemme det meste av tiden. Jeg elsker å lytte til radio. Det er alltid noe nytt å høre. Håpets kvinner programmet er som en god avslapningsplass for meg.
Les mer
Jeg synes det er veldig spennende å se programmer med ulike pastorer og kristne sanger. Jeg ber om at programmene deres vil være del av livene våre vel og lenge.
Les mer
Jeg har lyttet til radioprogrammet Håpets kvinner siden 2013. Det var det året jeg fikk en radio. Programmet styrker troen min på Jesus. Håpets kvinner oppmuntrer også kvinner som er svake og deprimerte, og gir dem glede og håp i livet.
Les mer
Dere er best!
Les mer
Takk for de vakre programmene deres. Jeg ber om at de må fortsette og få en enda større seerskare. Jeg vil gjerne lære mer om kristendommen, men det er vanskelig her i Iran. Hva kan jeg gjøre? Ordene fra Jesus er så vakre.
Les mer
Jeg lytter til programmet deres hver dag, enten på radio eller via nett. For tida er jeg alvorlig syk, og har ikke penger til videre behandling. Jeg blir bare verre og verre. Vær snill og be for meg.
Les mer
Jeg er så glad i TV-programmet deres "Yalla Nghany Sawa." Jeg vil takke teamet som jobber så hardt med å spre Guds ord til hele verden.
Les mer
Jeg lytter til radioprogrammet Hannas Bønnekalender, og får også bønnekalenderen i posten hver måned. Jeg har fått høre om hvordan bønn forandrer liv i hele verden. Når jeg lytter til radioprogrammet, blir jeg glad, og får lyst til å be for andre.
Les mer
Jeg er ikke bare en soldat i hæren, men også en Jesus-soldat. Kristne radiosendinger er utrolig viktige for meg fordi jeg bor i villmarka. Nå har mine medsoldater vist interesse for evangeliet også. Jeg gleder meg stort over hva Herren utretter gjennom dette arbeidet!
Les mer
Livet mitt har blitt så velsignet etter at jeg hørte Guds ord gjennom SAT-7 (Noreas partner red.amn). Før levde jeg i mørket, men nå har jeg fått en ny forståelse av og kjærlighet til Gud.
Les mer
 
Tilbakemelding til Norea
1 - 10 av 25