Våre prosjekter gir resultater


Takk for SAT-7 og alle de vidunderlige programmene som blir sendt. Jesu lys skinner på våre hjerter og vårt sinn.
Les mer
Jeg er en av deres trofaste lyttere, og hører på programmet Our Time hver dag. Selv om jeg ikke skriver til dere ofte, er dere bestandig i mine bønner.
Les mer
Jeg liker godt TV-kanalen deres, og er en fast seer. Jeg liker særlig programmene som fremmer fred, kjærlighet og evangeliet om Jesus, som er alt for oss. Vi har ventet tålmodig på en slik kanal som kan være en kilde til oppmuntring her i Algerie.
Les mer
Jeg er veldig glad for at dere gir meg så gode svar, og jeg vil ta til meg rådet deres om å fortsette slik jeg gjør. Må Gud velsigne dere, og styrke arbeidet deres.
Les mer
SAT-7 er min favorittkanal fordi det er en kanal for Jesus. Takk for de fine barneprogrammene dere sender på TV. Jeg skulle ønske at alle i hele verden fikk høre om Jesus, og jeg tror SAT-7 er en bra kanal for å spre Guds ord.
Les mer
Sanneleg - midt på ein tropevarm mandagskveld i eiga stove fekk eg sommarens konsertsmakebit gjennom tekst og tonar frå Sveinung Hølmebakk. Stor takk til både programleiar, Håvard og produsentar, samt artisten sjølv. Velsigna nytt mediesemester til heile Noreastaben og takk for informativ Norepresentasjonsblad i posten.
Les mer
TV-programmene dere sender er helt fantastiske. Gjennom programmene viser dere hva kristentro virkelig er for mennesker i den arabiske verden, slik at deres forvrengte bilde av det blir annerledes.
Les mer
Jeg synes Håpets kvinner-programmet er bra, og jeg elsker å lytte til Guds ord. Jeg blir også veldig oppmuntret av sangene som spilles i programmet.
Les mer
Programmet deres er strukturert og veldig bra. Det er veldig nyttig for meg å høre på. Takk, og må Gud velsigne dere alle!
Les mer
Jeg ønsker at Mahourøsten skal bli enda større, slik at radiobølgene kan nå flere landsbyer.
Les mer
 
Tilbakemelding til Norea
1 - 10 av 25