Våre prosjekter gir resultater


Takk for de vakre programmene deres. Jeg ber om at de må fortsette og få en enda større seerskare. Jeg vil gjerne lære mer om kristendommen, men det er vanskelig her i Iran. Hva kan jeg gjøre? Ordene fra Jesus er så vakre.
Les mer
Jeg lytter til programmet deres hver dag, enten på radio eller via nett. For tida er jeg alvorlig syk, og har ikke penger til videre behandling. Jeg blir bare verre og verre. Vær snill og be for meg.
Les mer
Jeg er så glad i TV-programmet deres "Yalla Nghany Sawa." Jeg vil takke teamet som jobber så hardt med å spre Guds ord til hele verden.
Les mer
Jeg lytter til radioprogrammet Hannas Bønnekalender, og får også bønnekalenderen i posten hver måned. Jeg har fått høre om hvordan bønn forandrer liv i hele verden. Når jeg lytter til radioprogrammet, blir jeg glad, og får lyst til å be for andre.
Les mer
Jeg er ikke bare en soldat i hæren, men også en Jesus-soldat. Kristne radiosendinger er utrolig viktige for meg fordi jeg bor i villmarka. Nå har mine medsoldater vist interesse for evangeliet også. Jeg gleder meg stort over hva Herren utretter gjennom dette arbeidet!
Les mer
Livet mitt har blitt så velsignet etter at jeg hørte Guds ord gjennom SAT-7 (Noreas partner red.amn). Før levde jeg i mørket, men nå har jeg fått en ny forståelse av og kjærlighet til Gud.
Les mer
Jeg har stor nytte av radioprogrammet dere sender, selv om det er for kvinner. Når dere ber på radioen hjelper det meg og min situasjon. Vær snill og husk på meg i bønn!
Les mer
Jeg har tre barn. Vi bor i Italia, men vi kommer fra Albania. Jeg har vært enke i syv år, og har jobbet hardt for å oppdra mine barn. For en stund tilbake hørte jeg om radioprogrammet deres, og jeg begynte å lytte på nett. Programmet var så bra, og ga meg gode råd om hvordan jeg kan takle bekymringer og motløshet. Det har både en sosial og en åndelig side. Framover vil jeg høre mer på programmene deres.
Les mer
Jeg begynte å se på programmet “Shewayet Saraha” da jeg var 12 år. Jeg beundrer måten dere modig diskuterer problemer som vi møter i dagens samfunn. Dere aner ikke hvor mye dere har hjulpet meg med problemer jeg har hatt. Må Herren velsigne dere rikelig!
Les mer
Jeg har hatt det svært vanskelig i livet. Gjennom deres råd og veiledning i radioprogrammene har jeg fått se at det finnes en kjærlig Gud.
Les mer
 
Tilbakemelding til Norea
1 - 10 av 25