Aktuelt


Aktuelt fra kirke, misjon og bistand
Årets jule-CD fra Norea, med spennende historier om mediemisjon, gjest Anna Sæther og selvfølgelig sanger som gir den gode julestemningen.
Den tradisjonsrike juleplaten fra Norea Mediemisjon er ferdigprodusert, og nå på vei til hjem rundt forbi i Norge.
Les mer
YouVersion gjør Guds ord tilgjengelig for mennesker verden over - hver dag. I det siste har flere viktige milepæler blitt nådd, som både tyder på at arbeidet er virkningsfullt og går en spennende framtid i møte.
Les mer
Kardinal Bechara Boutros al-Rahi and Rev. Dr. Habib Badr, leder for SAT-7s internasjonale råd, under åpningen av nytt studio i Libanon.
Det manglet ikke på lovord fra selveste overhodet av den maronittisk-katolske kirke, eller pavens høyre hånd i Antiokia og Orienten, under åpningen av SAT-7s nye studio i Libanon. Norea med reisefølge feiret begivenheten med vår samarbeidspartner, sammen med flere hundre andre gjester.
Les mer
Et av bildene fra Anita Aardalsbakkes kunstkalender, med tittelen "Opp mot fjellene," inspirert av bibelverset i salme 121.
- Min drivkraft er at jeg kan hjelpe kvinner i verden med min kunst, sier Anita Aardalsbakke. I år gjentar hun suksessen med en nydelig kunstkalender til inntekt for Noreas kvinnearbeid.
Les mer
Når mørket rår i Mødtøsten og Nord-Afrika finner de Gud, mye gjennom kristne TV-sendinger.Illustrasjonsbilde.
Sannhetens lys skinner enda sterkere når verden rundt mørkner til. Mennesker som søker svar, er åpne, og ser ofte at Gud er kjærlighet og omtanke.
Les mer
Et utsnitt fra Superblinks julehefte for jula 2014. Barna kan bare glede seg!
Ved å selge Superblinks julehefte kan du gi julehåp til barn i Norge. Fristen for å bestille heftet for videre salg nærmer seg.
Les mer
Uansett hvordan du føler deg i dag: trist, skuffet, deprimert eller engstelig, kan Gud forandre din situasjon. Han kan trøste deg og gi deg gleden tilbake i livet. Her er historier fra Noreas kvinnearbeid som bekrefter akkurat det.
Les mer
Fra den prisbelønte kortfilmen "A Dress", som er produsert av Noreas partner i Egypt.
To kortfilmer produsert av Noreas samarbeidspartner i Midtøsten og Nord-Afrika har vunnet priser på ulike filmfestivaler. Begge filmene promoterer kvinnerettigheter og forteller om utfordringer kvinner møter.
Les mer
NLM Gjenbruk sin butikk på Haukeland i Hordaland
I denne butikken er det viktig å gi kundene sine gratis kaffe og vafler, dette gjør en fordi en ønsker å kunne snakke med kundene sine.
Les mer
RSS-feed

Webpastorblogg
En av samtalegruppene etter bibeltimen i Skiptvet misjonshus
I Skiptvet misjonshus i Østfold har de hatt et vellykket alfakurs. Nå vil de følge opp med kurskvelder i samme stil, med aktuelle emner. Olav og Randi Pedersen inviterte meg til å holde en bibeltime over temaet "Hvordan leve i Guds nåde?" en våt og mørk novemberkveld. Rune Johansen, som har vært ivrig med på alfakurset, ledet. Det var kveldsmat og samtale i grupper for oss 20 som var til stede.
Les mer
Over en åpen bibel
Denne ukas andaktsholder er Else Lien Krogedal, forfatter, forkynner og medarbeider ved...
Les mer
Oppmuntring (mini essay)
Jeg har fått lese en samling med sitater fra barn om engler. De kan få fram både...
Les mer
Oppmerksomhet (kortandakt)
I en tegneserie ser vi en mann som kler på seg til et selskap. Han roper til kona...
Les mer
Opplæring (bibelundervisning)
Det fins noe enkelte samfunn frykter mer enn mye annet: Et folkelig opprør. Tusener...
Les mer
Bibelfortellinger
Johannes får i et syn se Kristus i hans herlighet.
Les mer
Nærmere (kortandakt)
På Jesu tid ble fariseernes regler og bud utmeislet i hårfine detaljer. Når det gjaldt...
Les mer
Dagens glede og oppmuntring
På den dagen skal det være en åpnet kilde for Davids hus og for Jerusalems innbyggere...
Les mer