Aktuelt


Aktuelt fra kirke, misjon og bistand
Norea Mediemisjon ønsker deg og dine kjære en velsignet jul og et godt nytt år!
Aller først vil jeg takke for støtte, forbønn og engasjement rundt mediemisjon. Takk for at du står sammen med oss i arbeidet for at flere av de minst nådde i verden kan få høre om julens håp, gjennom TV, radio og Internett.
Les mer
Kristne i Tyrkia har funnet fred og glede gjennom TV-programmer fra Noreas samarbeidspartner SAT-7. Illustrasjonsfoto.
Bibelske steder er spredt rundt hele det moderne Tyrkia. Tarsus er fødebyen til apostelen Paulus. Ararat-fjellet, som er Tyrkias høyeste, forbindes med hvilestedet for Noas Ark etter den store flommen. Derfor er det tragisk at kristne den dag i dag utgjør mindre enn 1% av befolkningen.
Les mer
Kjærligheten Broder A i Kina har til korset er så sterk at han ikke frykter fengsel for sin tros skyld. Illustrasjonsfoto.
- Gud har gitt oss et kall til å gå ut. Som barn tok jeg imot Veien, Sannheten og Livet i mitt hjerte. Kjærligheten til korset gir meg kraft til å arbeide videre, sier leder for flere husmenigheter i Kina.
Les mer
Solveig Bartun Rob
Det er mulig å blir frisk etter alvorlig psykisk sykdom. Det har Solveig Bartun Rob erfart. Nå er hun selv ansatt som erfaringskonsulent ved Kronstad distriktspsykiatriske senter i Bergen.
Les mer
20-åringen fra Turkmenistan holder fast ved Guds ord, selv om hun opplever hardt press fra sin familie om å bytte tro. Illustrasjonsfoto.
Mer enn en gang har hennes egen mor banket henne opp, klippet opp klærne hennes i småbiter, brent Bibelen hennes og låst henne inne.
Les mer
Syriske barn og voksne blir oppmuntret gjennom kristne TV-sendinger Norea støtter, både i Syria og i flyktningeleirer i naboland som Libanon.
Borgerkrigen i Syria har resultert i ubeskrivelige lidelser for alle. Kristne har blitt trakassert og forfulgt i større grad, og det har tvunget mange ut av landet.
Les mer
Aziz synger av hele sitt hjerte når han jobber i butikken sin. Illustrasjonsfoto.
Aziz var trøtt og motløs der han satt og byttet mellom kanaler på TV-en. Livet virket meningsløst, og bestod av å jobbe i butikken, drikke og ta dop, for så å avreagere med sinne. Men så fanget noe på skjermen oppmerksomheten hans.
Les mer
Teamet som har spilt inn første episode av dramaserien Healing Voice på Ari-språket, fra venstre Hannah, Mare og Tirunesh.
Et team flotte og engasjerte jenter i Etiopia har nå spilt inn første episode av Healing Voice. Noreas satsing på kvinner med fødselsskader er dermed i gang.
Les mer
Årets jule-CD fra Norea, med spennende historier om mediemisjon, gjest Anna Sæther og selvfølgelig sanger som gir den gode julestemningen.
Den tradisjonsrike juleplaten fra Norea Mediemisjon er ferdigprodusert, og nå på vei til hjem rundt forbi i Norge.
Les mer
RSS-feed

Webpastorblogg
Misjonshus-advent-kaffe i Seiersten. Møteleder, formann og krumkakebaker Reidar Andreassen til venstre
Fjerde søndag i advent talte jeg på formiddagsmøtet i det tradisjonsrike Seiersten misjonshus i Fredrikstad. Huset er etter hvert blitt for stort for misjonsvennene der i byen, så det er lagt ut for salg. Men enn så lenge har de sine regelmessige møter, og jeg blir selv oppbygget av å få del i det gode, omsorgsfulle fellesskapet de har, vennene på Seiersten
Les mer
Over en åpen bibel
Nå i juleuka er det Stig Magne Heitmann, informasjonsleder i Åpne Dører, som er andaktsholder....
Les mer
Oppmuntring (mini essay)
Det ble jul fordi noen brøt opp og dro av sted! Å bryte opp og dra av sted er...
Les mer
Oppmerksomhet (kortandakt)
Det hendte for mange år siden at en bror og søster gikk gjennom isen på et vann....
Les mer
Opplæring (bibelundervisning)
Har du vært med og ryddet vei noen gang? Kanskje det handlet om en sti til hytta....
Les mer
Bibelfortellinger
Hva symboliserte gavene som de vise menn brakte med seg til Jesusbarnet?
Les mer
Nærmere (kortandakt)
"Men for dere som frykter mitt navn, skal rettferdighetens sol gå opp med legedom under...
Les mer
Dagens glede og oppmuntring
På den dagen skal det være en åpnet kilde for Davids hus og for Jerusalems innbyggere...
Les mer