Aktuelt


Aktuelt fra kirke, misjon og bistand
Historie fra seer i Midtøsten:
Fra mørke til lys
TV-seer Marijan fra Midtøsten ble tvunget inn i prostitusjon av sin egen mann. Livet var mørkt, men hun fikk nytt håp, og et nytt liv gjennom kristne TV-programmer Noreas givere støtter. Bildet er til illustrasjon
–Jeg heter Marijan, og er 33 år. Livet var mørkt fram til jeg, helt tilfeldig, så på et kristent program på TV.
Les mer
Radiolyttere i Indonesia som hører på kristne radioprogram Norea støtter forteller om mirakler,  i form av at folk har blitt friske og kommet til tro.
Hver dag kommer det inn nye meldinger til Noreas samarbeidspartner i Indonesia, Studio Sentosa, som produserer kristne radio - og TV-sendinger i dette vidstrakte øyriket. Mange har spørsmål om den kristne tro, andre om forbønn, mens noen forteller om mirakler.
Les mer
Kvinner i Albania er takknemlige for det kristne radioprogrammet Håpets kvinner, som forteller at de er verdifulle i Guds øyne. Dette er et radioprogram som Noreas givere støtter.
Kvinner i Albania er takknemlige for et kristent radioprogram Noreas givere støtter. Programmet hjelper dem med livet her og nå, samtidig som det gir håp om et evig liv med Gud.
Les mer
Fra sendingene til Noreas samarbeidspartner SAT-7, som nå 50 millioner i Tyrkia, Midtøsten og Sentral-Asia har tilgang til å se hele døgnet.
Responsen har vært overveldende etter at Noreas samarbeidspartner fikk innpass på den statlige Turksat 4a-satellitten, som den første og eneste kristne TV-kanalen i Tyrkia. – Flere hundre ringer til oss hver uke, og mottar også e-poster som respons på programmene, forteller Özge Talas i SAT-7.
Les mer
Durate (til høyre) lever i dyp fattigdom, men har fått glede og håp i Jesus. Her er hun sammen med vår medarbeider Hirut i Etiopia.
Durate sitter på huk i den fattigslige jordhytta si. Hun klarer ikke å sitte skikkelig, for smertene er så overveldende.
Les mer
I påsken kan du se Superblinks animasjonsfilm om Påskeevangeliet gratis sammen noen barn du er glad i.
Superblink har laget en animasjonsfilm om Påskeevangeliet. Filmen kan du laste ned gratis, og gjerne bruke når du deler påskens budskap med barna.
Les mer
Om livet virker håpløst så er Gud en sterk Gud. Det har et ektepar fra Sentral-Asia, som begge lytter til kristne radiosendinger, fått erfare.
Les mer
TV-produsent fra Tunisia:
– Jeg vil tjene Jesus gjennom TV
Samia fra Tunisia  er produsent for kristne TV-programmer i Nord-Afrika. Gjennom TV ønsker hun å tjene Jesus, og gi andre det håpet hun har funnet i Ham.
Etter at Samia fra Tunisia så en film på TV om Jesu liv ble hun frelst. Nå produserer hun TV-program for å gi andre det samme håpet hun selv har funnet. Samia forteller sin historie:
Les mer
Mer enn en million har sett filmene hvor 10 år gamle Myriam fra Irak, og Beshir Kamel fra Egypt forteller at de har tilgitt terrororganisasjonen IS. Etablerte arabiske medier, som vanligvis ikke dekker kristne nyheter, har også fått øynene opp for hva som skjer.
Les mer
RSS-feed

Webpastorblogg
Dramatisering av Jonas bok i Fagerholt Misjonshus
Vi har hørt om barn som overnatter i kirkene som et ledd i trosopplæringen. Hvorfor ikke overnatting i et misjonshus? Joda, allidrettsgruppa i Styri i Eidsvoll overnattet i Fagerholt misjonshus fra lørdag 25. april. Fem studenter fra Fjellhaug og Misjonssalen i Oslo har drevet denne gruppa fra i fjor høst. De har vært opptil 13 barn / tenåringer på samlingene. De har også vært på turer og hatt akedag.
Les mer
Over en åpen bibel
–Bibelen er som en utømmelig kilde til ny næring, sier andaktsholder Sverre Hovda i...
Les mer
Oppmuntring (mini essay)
På slutten av 1900-tallet ble en forretningsmann som hadde lykkes godt, innbudt til...
Les mer
Oppmerksomhet (kortandakt)
En mann suste av gårde i 90 kilometer i timen på en flat veistrekning et sted her...
Les mer
Opplæring (bibelundervisning)
Det var ikke lett å være profeten Jeremia. I førti år holdt han på å forkynne for...
Les mer
Bibelfortellinger
Hvis du vil repetere hendelser fra bibelhistorien, kan du lytte her.
Les mer
Nærmere (kortandakt)
Bekymringer og uro, mismot og spenning. Nesten hver dag ringer de på døren til vårt...
Les mer
Dagens glede og oppmuntring
På den dagen skal det være en åpnet kilde for Davids hus og for Jerusalems innbyggere...
Les mer