Aktuelt


Aktuelt fra kirke, misjon og bistand
Noen kvinner i Albania ber ved å lytte til radioen. Om de eier en bønnekalender, kan det få alvorlige konsekvenser.
Les mer
Norea ønsker også i sommer å formidle kristen tro til unge og voksne i Norea, samt å skape engasjement rundt mediemisjon.
Norea er med å arrangere Sørlandssommer, og skal i tillegg besøke flere kristne arrangementer i ferien. Vi håper å se deg i sommer!
Les mer
Norea Mediemisjon har i samarbeid med SAT-7 satt i gang en storstilt aksjon for de krigsrammede barna i Midtøsten. Fem dager i uken sender vi skole-TV via satellitt. Gjennom å tilby basisutdannelse til barn i skolealder, som ellers er avskåret fra ordinær skolegang, kan vi gjøre en viktig innsats for å forebygge hat og ekstremisme.
– Opprørerne tvang oss til å flykte fra hjemstedet vårt, men jeg ønsker ikke hevn over dem. Jeg har tilgitt dem, og jeg ber om at Gud også må tilgi dem.
Les mer
Bitterheten la seg som et mørke over Davids liv da han ble lam. Midt i desperasjonen hadde han intet annet valg enn å slippe Gud til.
Les mer
Noreas webpastor Asbjørn Kvalbein får denne ukas ros fra Familie og Medier for sitt arbeid med å evangelisere i ulike medier.
–Vi håper at hans arbeid kan være til inspirasjon for andre, uansett alder, som ønsker at evangeliet skal nå ut til nye mennesker i vår tid, sier Jarle Haugland i Familie og Medier.
Les mer
Kristent TV-program i Midtøsten:
Kaster lys på mørkelagte temaer
Et nytt TV-program som Norea støtter i Midtøsten kaster lys på temaer kvinner ofte ikke tør å snakke om.
Noreas samarbeidspartner i Midtøsten, SAT-7, lanserte nylig et nytt TV-program for kvinner. Fordi jeg er en kvinne er et nyhetspreget dokumentarprogram som fokuserer på problemstillinger kvinner i den arabiske verden møter.
Les mer
Ty (illustrasjonsbilde) har blitt oppmuntret av kristne radiosendinger Norea støtter i Kambodsja. Hun var offer for voldtekt, ble gravid og deretter kastet ut av huset av sin far.
Kristne radiosendinger har gitt livsglede til Ty, som ble kastet på dør av sin egen far.
Les mer
Norea reiste til Sentral-Asia i vår. Det gjorde sterkt inntrykk å høre at kristne radiosendinger når inn i land hvor religiøs aktivitet er strengt kontrollert av myndighetene.
Mennesker hører om Jesus gjennom radio, i et område hvor kristen tro har svært trange kår.
Les mer
Om du blir fast giver til Norea, eller øker ditt eksisterende giverbeløp, kan du vinne misjonsreise til Midtøsten. Her støtter vi kristne TV-sendinger som har millioner av faste seere.
Du kan vinne en reise til et av Noreas prosjektland om du blir fast giver eller øker eksisterende giverbeløp før utgangen av august 2015.
Les mer
RSS-feed

Webpastorblogg
Lars Mørlid og Peter Sandwall under åpningskonserten på Fangekasa
Nå er den fire uker lange sommersesongen på Fangekasa i gang. Denne flotte plassen for bibelcamping ligger nær ved svenskegrensen, i Aremark kommune, mellom Ørje og Halden, og ikke langt fra Rakkestad i vest. En velsignet start på det hele var en konsert ved duoen Lars Mørlid og Peter Sandwall. De har reist sammen i snart 50 år, og de har skrevet mye fin kristen sang og musikk, som har betydd mye i hele Norden, ja, videre enn det. Nå er Lars pensjonert lege, mens Peter fremdeles underviser i musikk på NLA høgskolen, Staffeldtsgate i Oslo. Sjelden hører du noen som kombinerer så fint verdifulle sanger, kvalitetsmusikk og virkelig varm, sjelesørgerisk forkynnelse.
Les mer
Over en åpen bibel
Barn i Bibelen er tema for andaktene i Over en åpen Bibel denne uka. Andaktsholder...
Les mer
Oppmuntring (mini essay)
En mor satt i gyngestolen med en fire år gammel sønn på fanget. Det var den gammeldagse...
Les mer
Oppmerksomhet (kortandakt)
Det er sagt at en som er en kristen og tror på Jesus, kan være helt sikker på tre...
Les mer
Opplæring (bibelundervisning)
En av verdens dyktigste konsertpianister var ungareren Andor Földes, født i 1913, død...
Les mer
Bibelfortellinger
Bartimeus var en elendig og fattig mann som Jesus tok seg av.
Les mer
Nærmere (kortandakt)
Bibelen lærer oss noe viktig om bønn til Gud. Når du ber, blir du lett opptatt av hva du ber om.
Les mer
Dagens glede og oppmuntring
På den dagen skal det være en åpnet kilde for Davids hus og for Jerusalems innbyggere...
Les mer