Aktuelt


Aktuelt fra kirke, misjon og bistand
Jesus har stått opp fra de døde:
Noe nytt over hverdagstjenesten
"Jeg er med dere alle dager inntil verdens ende," sier Jesus. Det har han lovet oss når vi forkynner evangeliet til alle folkeslag.
Andre påskedag kan vi se på som en god og velsignet overgang fra oppstandelsesdagen til hverdagslivet, der den levende Herre Jesus vil gå med oss.
Les mer
Veien til Gud er åpnet, takket være Jesu kors.
Da Jesus utåndet og oppgav livet, så skjedde det noe bemerkelsesverdig: Det solide forhenget i templet, flere centimeter tykt, revnet fra øverst til nederst (Matt 27.51).
Les mer
Koordinator for Noreas kvinnearbeid:
-Det blir bølger av godhet
Elisabeth Lillebø Sæth er glad for bursdagsgavene som blir gitt til verdens kvinner.
Elisabeth Lillebø Sæth blir oppmuntret av at flere nå velger å gi sin bursdagsgave til verdens kvinner. En slik gave fører til positive ringvirkninger i land verden over.
Les mer
Radioprogrammet Møteplassen:
Treffer strenger i lytternes hjerter
Produsent og programleder Ellen Sørlien er glad for at Møteplassen og hverdagsmenneskers liv med Jesus kan berøre lyttere.
Å få fram et vitnesbyrd, et levd liv og mennesket bak historien. Det er både god radio og oppskriften bak det hjertevarme programmet Møteplassen, som Norea produserer sammen med lokalradioer i Norge.
Les mer
Nå har du en glimrende mulighet til å prøve deg på radioproduksjon. Norea og Gimlekollen Radio søker sommervikar fra slutten av juni til midten av august, etter avtale.
Les mer
Påsken er en tid hvor folk som ikke går i kirken kanskje er mer åpne i forhold til Gud. Bibel-appen Youversion har gjort Bibelen relevant for mennesker verden over, og er både gratis og genialt for de som vil lære mer om Jesus.
Les mer
Noreas samarbeidspartner har en egen barnekanal, slik at barna i Midtøsten og Nord-Afrika kan få håp i Jesus.
Mennesker fra hele verden viste forrige uke sitt engasjement for Midtøsten og Nord-Afrika under den årlige konferansen til Noreas samarbeidspartner. For mens krigen og urettferdigheten herjer, finner millioner av mennesker håp og trøst i Jesus gjennom programmer som sendes i regionen.
Les mer
Foto: NLM Region Vest
Musikk er og har vært viktig når kristne samles til møter og Gudstjenester. Men hva er grunnen til at noen sanger blir sunget i tiår etter tiår.
Les mer
Kaffen smaker best med syv-te-ni og disse morgenvertene, fra venstre Håvard Bjørnevik, Kai Steinar Vangen og Gry Anette Tørring.
Utenfor skinner morgensolen, mens i studio er det røde lyset tent. Morgenverten smiler, drikker kaffe og drar dagen i gang. Og lytterne gleder seg over det de hører, om de er i bilen, hjemme eller på jobb.
Les mer
RSS-feed

Webpastorblogg
Solhøysekstetten synger i Rustad bedehus, Hurdal
Han kalte den verdens største sekstett, Asbjørn Nordgård, som er formann i Rustad bedehus i Hurdal. Solhøysekstetten hadde nemlig hele 11 medlemmer med stort og smått. De sang i tre omganger under påskefesten i Rustad 2. påskedag. Rustad ligger sør i Hurdal kommune, tett inntil Sandsnesseter i Nannestad. Solhøy bedehus ligger helt i nord i Hurdal.
Les mer
Over en åpen bibel
Han stod ansikt til ansikt med den allmektige, var et viktig vitne for Gud og fikk...
Les mer
Oppmuntring (mini essay)
Johnny var fem år og en oppvakt liten gutt. En dag sa han til faren sin at han...
Les mer
Oppmerksomhet (kortandakt)
En musiker var på besøk i en storby og fikk kjøpt med seg en metronom, et instrument...
Les mer
Opplæring (bibelundervisning)
For mange år siden skrev en ekspert på atomkraft at han var skrekkslagen for hydrogenbomben....
Les mer
Bibelfortellinger
Her kan du høre gjenfortalt hva som skjedde da Jesus døde på korset.
Les mer
Nærmere (kortandakt)
Før het det rekreasjonshjem, nå heter det opptreningssenter. Jeg ser poenget med navnebyttet....
Les mer
Dagens glede og oppmuntring
På den dagen skal det være en åpnet kilde for Davids hus og for Jerusalems innbyggere...
Les mer