Aktuelt


Aktuelt fra kirke, misjon og bistand
I påsken kan du se Superblinks animasjonsfilm om Påskeevangeliet gratis sammen noen barn du er glad i.
Superblink har laget en animasjonsfilm om Påskeevangeliet. Filmen kan du laste ned gratis, og gjerne bruke når du deler påskens budskap med barna.
Les mer
Om livet virker håpløst så er Gud en sterk Gud. Det har et ektepar fra Sentral-Asia, som begge lytter til kristne radiosendinger, fått erfare.
Les mer
TV-produsent fra Tunisia:
– Jeg vil tjene Jesus gjennom TV
Samia fra Tunisia  er produsent for kristne TV-programmer i Nord-Afrika. Gjennom TV ønsker hun å tjene Jesus, og gi andre det håpet hun har funnet i Ham.
Etter at Samia fra Tunisia så en film på TV om Jesu liv ble hun frelst. Nå produserer hun TV-program for å gi andre det samme håpet hun selv har funnet. Samia forteller sin historie:
Les mer
Mer enn en million har sett filmene hvor 10 år gamle Myriam fra Irak, og Beshir Kamel fra Egypt forteller at de har tilgitt terrororganisasjonen IS. Etablerte arabiske medier, som vanligvis ikke dekker kristne nyheter, har også fått øynene opp for hva som skjer.
Les mer
Neang fra Kambodsja er enke, og forsørger seks barn. Hun eier ikke mye, men hører på radioprogrammet Håpets kvinner, og holder fast ved Gud midt i vanskelighetene.
– Mannen min døde nylig, og nå er jeg enke, forteller radiolytter Neang fra Kambodsja. Hun eier ikke mye, og må forsørge seks barn, men holder fast ved at Gud er det beste hun har.
Les mer
Norea har i mars fått flere viktige muligheter til å fortelle om mediemisjon bak stengte grenser, og mennesker som får livet forandret gjennom Jesus.
Den første uka i mars har vært full av viktige begivenheter for Norea. Vi fikk delta på NRKs radiogudstjeneste, og holdt også vår årlige møteuke i Lyngdal og omegn.
Les mer
Norea støtter radioprogrammet Håpets kvinner, og trykking og distribusjon av Hannas bønnekalender i Øst-Afrika, Sentral-Asia, Albania og Kambodsja. Norea ønsker gjennom radio og bønn å fortelle kvinner at de har egenverdi og er elsket av Gud. På kvinnedagen 8.mars får Norea fortelle om dette viktige arbeidet på radiogudstjenesten til NRK P1 kl. 11.
På årets kvinnedag har Norea fått en unik mulighet. Vi deltar på NRKs direktesendte radiogudstjeneste kl. 11, fra Misjonssalen i Oslo. Elisabeth Lillebø Sæth, som koordinerer Noreas kvinnearbeid Prosjekt Hanna, snakker rett inn i tusener av norske hjem.
Les mer
Radiolytteren fra Sentral-Asia ble satt i fengsel fordi hun eide et Nytestamente. Hun opplevde et Guds mirakel da fengselsdøra plutselig åpnet seg, og hun ble fri.
Radiolytteren fra Sentral-Asia satte seg på bussen. Med seg hadde hun et nytestamente som hun tok fram. Det tok ikke lang tid før noen så hva hun hadde i hendene.
Les mer
Henrettelsesvideoen fra IS, datert 15. februar, hvor 21 koptiske kristne ble halshugget, styrker kristne i Libya. En innringer sier til SAT-7, Noreas samarbeidspartner, at han er takknemlig for at IS ikke har kuttet lyden i videoen, der brødrene hans proklamerer sin tro på Jesus.
Bror til to koptiske martyrer sier henrettelsesvideoen fra IS har gjort deres tro sterkere. Brødrene proklamerte at "Jesus Kristus er Herre" før de døde.
Les mer
RSS-feed

Webpastorblogg
Lise Taraldsen under kveldsmaten etter Noreamøtet
Nå har jeg igjen hatt en hyggelig opplevelse med å besøke en flokk misjonsvenner. I Åfjord på utsiden av Fosenhalvhøya har jeg vært flere ganger før. Denne gangen ble det et enkelt møte i forbindelse med en liten turne for Norea i Trøndelag. Formann Lise Taraldsen tok imot meg og ledet møtet. Hun er styrer for misjonsbarnehagen i Åfjord, og er ellers et talent når det gjelder sang og musikk, møteledelse og mye annet.
Les mer
Over en åpen bibel
Det skal blant annet handle om Gud som det levende vann og livets kilde i denne ukas...
Les mer
Oppmuntring (mini essay)
De som selger varer og tjenester, kan av og til sette i gang konkurranser av forskjellig...
Les mer
Oppmerksomhet (kortandakt)
Fins det en Gud? I så fall: Bryr han seg om oss? Kan vi tro at han taler til oss...
Les mer
Opplæring (bibelundervisning)
Jesus Kristus er den store kongen. Han trer fram som konge i påsken, men på en helt...
Les mer
Bibelfortellinger
Da Gud skapte verden, gikk det til slik Bibelen forteller. Lytt til gjenfortelling av...
Les mer
Nærmere (kortandakt)
"Jeg vil tusen ganger heller tilbringe fem minutter ved Kristi føtter enn å lytte hele...
Les mer
Dagens glede og oppmuntring
På den dagen skal det være en åpnet kilde for Davids hus og for Jerusalems innbyggere...
Les mer