På besøk i flyktningleiren for første gang

Av Ragnhild Kristine Vartdal Espelund
Publisert 27.04.2012

- Det var utrolig utfordrende, forteller Sigrun Saltbones om sitt første besøk i en av flyktningleirene hun nå er med og hjelper gjennom Refugee Alliance.

Sigrun Saltbones har startet en hjelpeorganisasjon for flyktninger, Refugee Alliance, sammen med tidligere flyktning Stephen Kaumba. Saltbones sa opp jobben sin og tok opp et lån på 100.000 kr for å starte organisasjonen.

For noen uker siden kom hun tilbake fra sitt første besøk i flyktningleiren i Zambia, og sitter igjen med mange sterke inntrykk som hun forteller i et intervju til Norea.

I midten av april ble hun overrasket av TV2 programmet Kvelden er din. På grunn av sitt sterke engasjement for flyktninger, fikk hun en drøm oppfylt, å møte Carola. Da Saltbones møtte Carola i Sverige fikk de et flott møte der Carola ønsket å engasjere seg i arbeidet, og være med til Zambia for å holde konsert.

 

Lytt til intervjuet der hun forteller om sine sterke opplevelser fra flyktningleiren, i tillegg til hvordan det var å møte Carola i TV2 programmet Kvelden er din.

 
Kardinal Bechara Boutros al-Rahi and Rev. Dr. Habib Badr, leder for SAT-7s internasjonale råd, under åpningen av nytt studio i Libanon.
Det manglet ikke på lovord fra selveste overhodet av den maronittisk-katolske kirke, eller pavens høyre hånd i Antiokia og Orienten, under åpningen av SAT-7s nye studio i Libanon. Norea med reisefølge feiret begivenheten med vår samarbeidspartner, sammen med flere hundre andre gjester.
Les mer
Nyeste artikler:
Norea Mediemisjon på Instagram
Instagram

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no