På besøk i flyktningleiren for første gang

Av Ragnhild Kristine Vartdal Espelund
Publisert 27.04.2012

- Det var utrolig utfordrende, forteller Sigrun Saltbones om sitt første besøk i en av flyktningleirene hun nå er med og hjelper gjennom Refugee Alliance.

Sigrun Saltbones har startet en hjelpeorganisasjon for flyktninger, Refugee Alliance, sammen med tidligere flyktning Stephen Kaumba. Saltbones sa opp jobben sin og tok opp et lån på 100.000 kr for å starte organisasjonen.

For noen uker siden kom hun tilbake fra sitt første besøk i flyktningleiren i Zambia, og sitter igjen med mange sterke inntrykk som hun forteller i et intervju til Norea.

I midten av april ble hun overrasket av TV2 programmet Kvelden er din. På grunn av sitt sterke engasjement for flyktninger, fikk hun en drøm oppfylt, å møte Carola. Da Saltbones møtte Carola i Sverige fikk de et flott møte der Carola ønsket å engasjere seg i arbeidet, og være med til Zambia for å holde konsert.

 

Lytt til intervjuet der hun forteller om sine sterke opplevelser fra flyktningleiren, i tillegg til hvordan det var å møte Carola i TV2 programmet Kvelden er din.

"Jeg er med dere alle dager inntil verdens ende," sier Jesus. Det har han lovet oss når vi forkynner evangeliet til alle folkeslag.
Jesus har stått opp fra de døde:
Noe nytt over hverdagstjenesten
Andre påskedag kan vi se på som en god og velsignet overgang fra oppstandelsesdagen til hverdagslivet, der den levende Herre Jesus vil gå med oss.
Les mer
Nyeste artikler:

Lær mer om våre prosjekter

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no