iFamilien
Undersøkelser viser at mer enn halvparten av alle som kommer til kristen tro gjør det før fylte 13 år. Hva bør vi som foreldre tenke spesielt på når barna nærmer seg tenårene? Hva svarer vi når barna våre begynner å stille kritiske spørsmål til den kristne troen?
Les mer
Karina og Jarle Waldemar
Hjemmet er den viktigste arenaen for formidling av kristen tro til barna våre. Hvor viktig er bønn i trosopplæringen av barna våre? Og hvordan kan vi lære dem å be?
Les mer
Karina og Jarle Waldemar
Hjemmet er den viktigste arenaen for formidling av kristen tro til barna våre. Men hva kan en femåring forstå av kristen tro? Og hvordan bør vi som foreldre tenke om forbildefunksjonen vi har for våre barn?
Les mer
Hjemmet er den viktigste arenaen for formidling av kristen tro til barna våre. Men hvor tidlig kan og bør vi begynne? Dette er temaet for denne utgaven av programmet iFamilien
Les mer
iFamilien
Familiepåske
-Som kristne foreldre må vi på banen i større grad enn før. Det mener Endre Sagedal om det å sette fokus på de kristne høytidenes betydning. Sammen med kona Jorunn er han gjest i programmet iFamilien denne uka der vi snakker om familiepåske med påskebudskapet i sentrum.
Les mer
- Man sammenlikner ofte sin egen innside med andres utside, og da kommer man alltid til kort. Dette sier Line Key Graarud i dagens utgave av iFamilien. Hvordan skal man prioritere når familieliv og menighetsliv kommer i konflikt med hverandre?
Les mer
Hvordan skal vi velge hvilken menighet som er best for familien? Er det barnas kriterier eller de voksnes kriterier som skal veie tyngst? Og er det nødvendigvis rett å velge den menigheten som ligger nærmest der vi bor? Dette er noen av spørsmålene vi diskuterer i denne utgaven av iFamilien
Les mer
Line Key og Stein Arve Graarud
Hvor viktig er menighetslivet for en kristen familie? Hvordan kan vi legge til rette for at menighetslivet også er tilpasset barna våre? Dette er noen av spørsmålene vi diskuterer i denne utgaven av iFamilien.
Les mer
Hvordan kan vi best planlegge vår økonomi? Råd til hvordan du kan lage et enkelt budsjett og hvordan spare får du i dagens program
Les mer
Økonomiske utfordringer og uenigheter er for mange en kilde til store utfordringer i en familierelasjon. Hvordan kan vi forebygge at økonomi og økonomiske prioriteringer blir en belastning i familien?
Les mer
Fokus i dette programmet er økonomi og hvordan dette påvirker familielivet. Hvordan skal vi på best mulig måte forvalte de midlene vi har til beste for både samfunnet og for vår egen familie? Hvor vikig er egentlig penger for oss, og hvor viktig bør de være?
Les mer
En norsk tenåring bruker sju timer per dag på ulike medier, viser undersøkelser. For mange dreier dette seg både om TV, film og dataspill. Dette er tema for denne ukens utgave av iFamilien.
Les mer
Hva slags samfunnsansvar har vi som enkeltmennesker for mediehverdagen i norske medier? Kan vi være med og påvirke? Dette er noe av det vi tar opp i denne utgaven av iFamilien.
Les mer
Sosiale medier som facebook og twitter gir oss helt nye muligheter til å formidle positive verdier til hverandre. Men det krever også bevissthet rundt bruken, ikke minst for våre barn.
Les mer
Våre medievaner påvirker barna våre og samspillet i familien. Og om vi vil det eller ikke så må vi som foreldre forholde oss til vår egen og våre barns bruk av media. Gode tips til hvordan vi kan gjøre det får du i denne ukens utgave av iFamilien
Les mer
Serien

iFamilien

Mange familier synes at hverdagen kan være utfordrende. De opplever press og forventninger fra omgivelsene, og at tid og økonomi setter begrensninger. Radioprogrammet iFamilien tar utfordringene på alvor og ønsker å gi positive innspill og refleksjoner i en travel hverdag. Hver uke tar vi opp et nytt tema.

Har du tips til saker og temaer du mener vi bør ta opp i programmene, send oss gjerne en e-post: respons@norea.no

Podkast / RSS
RSS-feedPodkast

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Lær mer om våre prosjekter

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no