Over en åpen bibel


Podkast
Radioserie: Over en åpen Bibel
Andakter ved Arvid Hunnemo
- Brenner du for noe, så pass på at mennesker rundt deg ikke brenner opp. Bruk Jesus som guide i livet ditt, sier Arvid Hunnemo i en av ukas andakter.
Les mer
Radioserie: Over en åpen Bibel
Bibelske sannheter
Denne uka snakker Eva Sollie Flå om bibelske sannheter i Over en åpen Bibel.
Les mer
Nåde, fred og håp
Over en åpen Bibel
-Fred er mangelvare i vår verden, og mange i vår tid ligger i krig også med Gud. Det er Kurt Hjemdal som sier dette i en av sine andakter i Over en åpen Bibel denne uka.
Les mer
- Du må gripe din tilflukt til Jesus. Den anledningen må tas. Det er i dag det gjelder, sier andaktsholder Magne Birkedal i denne ukas Over en åpen Bibel.
Les mer
Radioserie: Over en åpen Bibel
Ta med Gud i livet ditt
- Det er så mye som må forandres før jeg kan ta steget til å bli kristen. Tenker du slikt? Det gjør ikke Gud, sier Signe Grøvan Walde i denne ukas Over en åpen Bibel.
Les mer
Radioserie: Over en åpen Bibel
I syndforlatelsens rike
Stedet hvor vi er tilgitt av Gud og kan tilgi hverandre, syndsforlatelsens rike, er tema for denne ukas Over en åpen Bibel med Kåre Eidsvåg.
Les mer
Radioserie: Over en åpen Bibel
Om å gå fortapt
Går du fortapt, så går du fortapt på en betalt regning, sier Eivind Flaa. Han tar opp et svært sentralt tema i denne ukas Over en åpen Bibel.
Les mer
Radioserie: Over en åpen Bibel
Guds kall
Guds kall begynner med den Hellige Ånd og misjonsbefalingen. Mangor Harestad er andaktsholder.
Les mer
Radioserie: Over en åpen Bibel
Barn i Bibelen
I denne serien av Over en åpen Bibel snakker andaktsholder Britt Kari Urdal om barn i Bibelen.
Les mer
Eivind Jåtun
I denne serien av Over en åpen Bibel tar andaktsholder Eivind Jatun for seg omstendighetene omkring Jesu retur til himmelen.
Les mer
Over en åpen Bibel
Fra Abraham til Moses
De stolte alle på Gud gjennom sine prøvelser, og huskes som inspirerende og viktige personer i Bibelen. Andaktsholder Per Birkeli forteller han gjerne skulle møtt dem ansikt til ansikt.
Les mer
Over en åpen Bibel
Glede
Glede på tross av bekymringer og fordi man har Gud er temaet i denne ukas Over en åpen Bibel. Terje Bø vil dele med deg fra Guds ord.
Les mer
Guds er sterk som ørnen, ren som duen og hengiven som et offerlam. I denne ukas Over en åpen Bibel tar Wenche Lunde deg med inn i Bibelens dyreverden.
Les mer
Over en åpen Bibel:
Den troendes identiet
Den troendes identiet er tema for denne ukas Over en åpen Bibel. Leif Holthe snakker om å leve i lyset og ånden, om å være en ny skapning og om å være fri fra loven.
Les mer
Over en åpen Bibel
Moses
Han stod ansikt til ansikt med den allmektige, var et viktig vitne for Gud og fikk til slutt komme inn i det lovede land. Det handler om Moses i denne ukas Over en åpen Bibel.
Les mer
Over en åpen Bibel
Påsken
- Påsken hører ikke bare historien til, men handler om vårt liv og vår frihet, i følge Rolf Gunnar Heitmann. Det skal selvsagt handle om påske i denne ukas Over en åpen Bibel.
Les mer
- Når jeg våkner om morgenen, eller når dagen er slutt, kan jeg vite at jeg er i Herrens hender. Det sier Pet Karlsen, som i denne ukas Over en åpen Bibel tar utgangspunkt i sangtekster og bibelvers med samme tema.
Les mer
Over en åpen Bibel
Gi Gud og boka en ny sjanse
Det er Boka med stor B det skal handle om i denne ukas utgave av Over en åpen Bibel. På en nær og personlig måte understreker Erik Albert at det er både bibelsk og viktig å ta vare på seg selv hvis vi ønsker å være noe for andre.
Les mer
Det nye livet
Over en åpen Bibel
Bli med i en vandring gjennom Bibel-tekster om det nye livet. Eva Sollie Flå har fokus på håp og frelse, nytt liv, ny tillit, ny hørsel og ny vandring i denne andaktsserien "Over en åpen Bibel".
Les mer
Fastetiden
Over en åpen Bibel
-Som Guds barn er du en del av Jesus, sier Georg Mork i Over en åpen Bibel denne uka. Det er fastetiden som står i sentrum i denne andaktsserien.
Les mer
Andaktsserie
Skapt med frihet
En vanskelig barndom behøver ikke fullt ut bestemme hvordan fremtiden din skal se ut. Mennesket er skapt slik at vi kan gripe inn i eget og andres liv, sier Egil Grindland i Over en Åpen Bibel.
Les mer
Vi kan telle Guds løfter. Gud teller våre tårer. Men ingen kan telle den store menneskemengden som en dag skal stå foran Guds trone. Andaktene denne uken handler om å telle.
Les mer
Det skal handle om troen, nåden og håpet i Over en åpen Bibel denne uka. Andaktsholder er pastor i Norkirken i Grimstad, Kurt Hjemdal.
Les mer
Gave, glede og forventning.
Over en åpen Bibel
-Bibelens fortellinger om Jesu fødsel og hva som skjedde i tiden før, er fulle av håp og forventning. Det sier Eva Sollie Flå som er andaktsholder i Over en åpen Bibel nå i juleuka.
Les mer
Det er post til deg!
Over en åpen Bibel
Sju brev til oss i dag - fra Jesus. Det er tema for denne ukas betraktninger i Over en åpen Bibel. Bibelens siste bok, Johannes Åpenbaring, er utgangspunkt for denne serien der forkynner og misjonær Odd Åge Ågedal åpner brevene for oss i fra Åpenbaringsboken.
Les mer
Få serien som podkast
Over en åpen Bibel
Daglige andakter (mand.-fred.). Forskjellige andaktsholdere har en uke hver, der tema kan variere. Lengden er på ca. 10 minutter.
Over en åpen BibelBibelfortelling - opplesing

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Lær mer om våre prosjekter

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no