Over en åpen bibel


Podkast
Over en åpen Bibel
Påsken
- Påsken hører ikke bare historien til, men handler om vårt liv og vår frihet, i følge Rolf Gunnar Heitmann. Det skal selvsagt handle om påske i denne ukas Over en åpen Bibel.
Les mer
- Når jeg våkner om morgenen, eller når dagen er slutt, kan jeg vite at jeg er i Herrens hender. Det sier Pet Karlsen, som i denne ukas Over en åpen Bibel tar utgangspunkt i sangtekster og bibelvers med samme tema.
Les mer
Over en åpen Bibel
Gi Gud og boka en ny sjanse
Det er Boka med stor B det skal handle om i denne ukas utgave av Over en åpen Bibel. På en nær og personlig måte understreker Erik Albert at det er både bibelsk og viktig å ta vare på seg selv hvis vi ønsker å være noe for andre.
Les mer
Det nye livet
Over en åpen Bibel
Bli med i en vandring gjennom Bibel-tekster om det nye livet. Eva Sollie Flå har fokus på håp og frelse, nytt liv, ny tillit, ny hørsel og ny vandring i denne andaktsserien "Over en åpen Bibel".
Les mer
Fastetiden
Over en åpen Bibel
-Som Guds barn er du en del av Jesus, sier Georg Mork i Over en åpen Bibel denne uka. Det er fastetiden som står i sentrum i denne andaktsserien.
Les mer
Andaktsserie
Skapt med frihet
En vanskelig barndom behøver ikke fullt ut bestemme hvordan fremtiden din skal se ut. Mennesket er skapt slik at vi kan gripe inn i eget og andres liv, sier Egil Grindland i Over en Åpen Bibel.
Les mer
Vi kan telle Guds løfter. Gud teller våre tårer. Men ingen kan telle den store menneskemengden som en dag skal stå foran Guds trone. Andaktene denne uken handler om å telle.
Les mer
Det skal handle om troen, nåden og håpet i Over en åpen Bibel denne uka. Andaktsholder er pastor i Norkirken i Grimstad, Kurt Hjemdal.
Les mer
Gave, glede og forventning.
Over en åpen Bibel
-Bibelens fortellinger om Jesu fødsel og hva som skjedde i tiden før, er fulle av håp og forventning. Det sier Eva Sollie Flå som er andaktsholder i Over en åpen Bibel nå i juleuka.
Les mer
Det er post til deg!
Over en åpen Bibel
Sju brev til oss i dag - fra Jesus. Det er tema for denne ukas betraktninger i Over en åpen Bibel. Bibelens siste bok, Johannes Åpenbaring, er utgangspunkt for denne serien der forkynner og misjonær Odd Åge Ågedal åpner brevene for oss i fra Åpenbaringsboken.
Les mer
Radioserie: Over en åpen Bibel
Viktige bryllupsklær
Andaktsholder denne uken er Sidsel Haaland. Hun er opprinnelig fra Karmøy, men er nå lærer ved Åsane videregående skole i Bergen
Les mer
Over en åpen Bibel
Stillerommet
- Vi trenger alle et stille rom i hverdagen vår. Fri fra larmen, presset og trafikken. Det sier Marit Stokken. Hun deler med deg ifra Guds Ord i Over en åpen Bibel denne uka.
Les mer
Over en åpen bibel
Andakter ved Svein Granerud
Svein Granerud, forkynner og leder for Normisjons hjemmearbeid
Les mer
Det er forkynner Kurt Hjemdal som forklarer det fantastiske evangelium at Gud møter oss mennesker på så mange ulike måter.
Les mer
I 1734 skrev den danske biskopen Hans Adolph Brorson salmen "Jeg går i fare hvor jeg går". I denne ukas utgave av andaktsserien Over en åpen Bibel, vil forkynner i Norsk Luthersk Misjonssamband Magne Birkedal pusse støv av innholdet i salmen. Hør om fare, død, engler, Jesus og himmelen.
Les mer
Over en åpen Bibel
Snakk sant om livet
Det skal handle om hvordan Gud har skapt oss, om sannferdighet og om å stole på Jesus, i denne ukas utgave av Over en åpen Bibel. Det er Elisabeth Lillebø Sæth, informasjonsmedarbeider og Prosjekt-Hanna koordinator i Norea Mediemisjon som deler med oss i fra livet og hverdagen sammen med Jesus
Les mer
Over en åpen Bibel
Å være superkristen
Det å være en personlig kristen er ikke det samme som å være en superkristen. Det mener andaktsholderen denne uka, Marit Andersen. Hun er forkynner for NLM, og har tidligere vært misjonær i Sør-Amerika.
Les mer
Andreas Årikstad, ungdomsarbeider i NLM
Over en åpen bibel
Jesus møter oss der vi er
Han møter de blinde med ord, de døve med tegnspråk, og deg. Andreas Årikstad er andaktsholder denne uka, og i løoet av fem andakter tar han for seg menneskers møte med Jesus
Les mer
«Å møte Jesus» er en kjent kristen floskel. Men hvordan kan vi være sammen med noen vi ikke ser, og fysisk ikke kan røre ved, spør Arvid Hunemo i Over en åpen Bibel denne uken.
Les mer
Over en åpen Bibel
Å kjenne Jesus
Pastor Arvid Hunemo i Vennesla Frikirke er andaktsholder denne uka i Over en åpen Bibel. I løpet av ukas fem andakter tar han for seg ulike sider ved det å kjenne Jesus.
Les mer
Tore Gullaksen
Andaktsholder denne uka, Tore Gullaksen, er daglig leder i bistandsorganisasjonen Join Good Forces. Han tar for seg fem ulike tema igjennom uka: håp, kristen enhet, nærhet, menneskeverd, og undring. Lytt direkte eller last ned. Har du kommentarer til oss om andaktene, så send oss gjerne en melding.
Les mer
Over en åpen Bibel
Bibelen - Guds hjertespråk
Irene Krokeide Alnæs er andaktsholder i Over en åpen Bibel denne uka.
Les mer
Egil Grindland
Over en åpen Bibel
Bære små barn til Jesus
Dette og andre tema tar andaktsholder Egil Grindland for seg i denne ukas andakter.
Les mer
I andaktene denne uka tar Signe Grøvan Walde fatt i sentrale tema om kristentroen, og fredagen får vi høre et vidunderlig budskap om at Jesus er eneste veien til frelsen. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål. Vår epost er post(a)norea.no, eller ring oss på 381 45000.
Les mer
Med saligprisningene i Matteusevangeliet som utgangspunkt er det denne uken Bjørn Øyvind Fjeld som holder andakter i serien Over en åpen Bibel.
Les mer
Få serien som podkast
Over en åpen Bibel
Daglige andakter (mand.-fred.). Forskjellige andaktsholdere har en uke hver, der tema kan variere. Lengden er på ca. 10 minutter.
Over en åpen BibelBibelfortelling - opplesing

YouVersion

Uansett hvor du er, gir YouVersion mobil deg tilgang til bibelen, bibelleseplaner og et nettsamfunn.

Lær mer om våre prosjekter

Kontakt Norea

Norea Mediemisjon, Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand, Norway

Besøksadresse: Bergtorasvei 120

Tlf: 38 14 50 00;
Faks: 38 14 50 20;
e-post: post@norea.no