Ressurser


For de fleste med mobiltelefon
YouVersion - en gratis bibel
YouVersion representerer en ny frontlinje i vår partner Lifechurch.tv's arbeid. De bygger ikke et verktøy bare for å forandre verden med nyskapende teknologi. Enda viktigere er det å gi mennesker muligheter til å bli kjent med Gud og oppdage hvor relevant Bibelen er for livene deres. YouVersion inneholder blant annet den siste bibeloversettelsen til Norsk Bibel, bibellesplaner og en LIVE funksjon til bruk på møter og bibelgrupper. Dessuten passer YouVersion perfekt for de fleste med nyere mobiltelefoner.
C.S. Lewis -prisen 2011 til Stefan Gustavsson
- Vi har som formidlere samme oppdrag som C.S.Lewis og kan la oss inspirere av hans måte å sette ord på den kristne troen, sier Stefan Gustavsson, som er vinneren av årets pris.
Les mer
For barn
Superblink - barnas medieklubb
Superblinkland er en virtuell verden, et trygt nettsted hvor barna kan gå rundt og oppleve ting. Superblinks verden har mange hovedstasjoner, og hver av disse har sin egen funksjon. Du finner klubbhus, leirsted, stille sted og mediehus. Fra flyplassen kan man reise til andre land og oppleve misjon på nært hold. Nettstedet har også en tidsmaskin hvor barna kan møte personer i Bibelen og bli kjent med dem. I tillegg til det enorme nettstedet, består Superblink av to andre hoveddeler: Klubbavis og cd-er.
For lokalradioer
Programbanken
Norea Mediemisjon, i samarbeid med Noreagruppen, tilbyr ulikt programinnhold til lokalradioer. Eksempler på dette kan være Oppmerksomhet (60 sek.), Oppmuntring (4-5 min.), Opplæring (15-18 min.), Verdier for livet (ca. 4 -5 min) og Over en åpen bibel (ca.10 min). Programinnholdet tilbys gratis til lokalradioer via nedlasting fra internett.
For cross-cultural workers
Member Care Radio
Member Care Radio (MCR) is a media ministry of our partner TWR (www.twr.org) specially prepared for cross-cultural workers whose obedience to the Great Commission has taken them to difficult regions. The program content not only reminds them of God’s promise that He is with them to the very end of the earth, but also addresses changing needs from recruitment to retirement.
Podkast fra Norea Mediemisjon

Podkasting er en måte å publisere lyd- eller videoopptak på Internett som kan abonneres på ved hjelp av RSS. Podkasting (eng. podcasting) er en sammenslåing av ordene iPod og kringkasting (broadcasting).

En av fordelen med podkast er at du kan få lyd og video levert direkte til mobiltelefonen eller datamaskinen hver gang det kommer noe nytt.

Du kan blant annet bruke programmene iTunes og winamp (nyere utgaver) til å abonnere på og finne slike Podkaster. De fleste oppdaterte nettlesere har RSS-leser innbygd og viser lenker til filene som man så kan åpne direkte, lagre som bokmerke eller lime inn i favorittspilleren. Det finnes i dag et bredt utvalg av spillere som kan åpne lydfiler over http.