Gi en gave
C.S. Lewis -prisen 2011 til Stefan Gustavsson

C.S. Lewis -prisen 2011 til Stefan Gustavsson

- Vi har som formidlere samme oppdrag som C.S.Lewis og kan la oss inspirere av hans måte å sette ord på den kristne troen, sier Stefan Gustavsson, som er vinneren av årets pris.

- Oppmuntrende og hedrende å få en pris oppkalt etter C.S.Lewis, som er en av mine store forbilder, sier Stefan Gustavsson. Han har fått tildelt den pristisjefylte C.S.Lewis prisen 2011.

Stefan Gustavsson underviser i kristen apologetikk i en delstilling ved studiet Kommunikasjon og livssyn på Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, er til daglig generalsekretær for Svenska Evangeliska Alliansen og rektor på CredoAkademin i Stockholm. Han har blant annet skrevet bøkene Kristen med god grunn, Gjør som Gud - bli menneske og Om Jesus og Jonas.

Siden 2002 har C.S Lewis -prisen blitt utdelt årlig i Sverige av det kristne bokforlaget Libris i Sverige. Tidligere har prisvinnerne vært Tomas Sjödin, Anders Piltz, Ylva Eggehorn, Magnus Malm, Owe Wikström og Peter Halldorf.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding